Skender: I mi imamo svoju računicu na Grbavici

PRO Oglas

Željezničar će u sklopu 28. kola WWin lige BiH na svome terenu dočekati Široki Brijeg u utorak s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Utakmica na Grbavici treća je u rasponu od samo tri dana za momčad Dine Skendera koji je najavio kako će morati malo osvježiti momčad.

„Moramo osvježiti snage za utakmicu sa Željezničarom. Čeka nas zahtjevan protivnik koji je pod ogromnim imperativom pobjede. Nalaze se u grčevitoj borbi za ostanak i sigurno su sve podredili ovoj utakmici. Upravo u tome i vidim prostor za nas“, kazao je trener Dino Skender u najavi utakmice i dodao kako i Široki Brijeg ima svoju računicu na Grbavici.

„Željezničar će sigurno krenuti ofanzivno od prve minute. Idemo odigrati hrabru, mušku utakmicu. I mi imamo svoju računicu, i nama trebaju bodovi. Vjerujem kako ćemo iskoristiti svoje prilike i doći do bodova“, dodao je Skender.

U odnosu na subotnju utakmicu s Igmanom, šef stručnog stožera Širokog Brijega u Dolini ćupova sigurno neće moći računati na ozlijeđenog Luku Marina i vratara Tomislava Adolfa Tomića koji se lakše ozlijedio na posljednjem treningu.

Glavni sudac utakmice bit će Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora. Asistenti su mu Mirza Demir iz Kaknja i Dejan Stjepanović iz Banja Luke. Četvrti sudac je Josip Martinović iz Čapljine.

Utakmicu će izravno prenositi Arena Sport.

NK široki Brijeg

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO