Sve je spremno za Božićni ABA spektakl na Pecari!

PRO Oglas

Danas je održana konferencija za medije uoči 3.tunira ABA lige 2 koji se održava u našoj dvorani Pecara od 18.-22.12. HKK Široki TT Kabeli će odigrati dvije utakmice, ponedjeljak u 18 h protiv Pelistera i u srijedu u 18 h protiv Heliosa. Sve utakmice će biti izravno na TV Areni sport.

“Sve je spremno za ovaj turnir, pozivam publiku da nas dođe podržati u što većem broju, biti će i nagradna igra. Cijena pojedinačne ulaznice je 10 KM, dok je paket ulaznica za obje utakmice 15 KM, za djecu je slobodan ulaz. Nadamo se dobroj posjeti i pobjedama naše momčadi” – rekao je direktor kluba Igor Jelčić:.

“Imamo dobre rezultate u ovoj sezoni, i dati ćemo sve od sebe da pobjedimo i da ostanemo u vrhu ABA lige 2. Moramo biti maksimalno angažirani i protiv Pelistera i protiv Heliosa koje su dobre momčadi, a doveli su i dobre strance, a tu je i naš Jure Planinić. Moramo držati intenzitet svih 40 minuta uz fizički dio koji je jako bitan. Pozivam publiku da nas dođe podržati jer je lakše igrati uz njih” – poručio je igrač, Martin Junaković.

HKK Široki

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk