“TALIBANI” U GRUDAMA – Razmaženi tajkunčići i lokalni HDZ-ovčići prijetili ubojstvom!

PRO Oglas

Jutros, 20.8.2023. M.M. je izašao trenirat lovačke pse na lokaciju Raško Polje, Grudsko brdo međutim uočava dva auta i dečke koji prilaze sa oružjem u rukama.. uvodi nas u priču događaja ove nedjelje u Grudama FB stranica “Ostavke rukovodstva PU Grude” koja je upoznata sa samim događajem.

M.M. ih pita što rade s obzirom da je lov zabranjen. Nakon tog pitanja, pobunili na njega. Pri tome mu prilazi Ivan Pešorda, sin Dine Pušića, vlasnika Hotela Otok koji je ujedno i općinski vijećnik. Ivan vadi pištolj i repetira na Marka uz prijetnju: “Stani, ubit ću te!”

S Ivanom su još bili Mario Pešorda, sin umirovljenog policajca koji trenutno radi u Delta security i kao umirovljenik se i dalje koristi oružjem, Mario Spajić zvani Zmija je ujedno i brat od ministrice prosvjete ŽZH Daniele Peric i Tomo Leko, tajnik HLU Malič Grude kojem je nevjesta ni više ni manje nego Franka Leko Zorić, predsjednica općinskog vijeća… Lov je otvoren od danas na poljskim predjelima na ptice, a oni su lovili u brdu sa psima-goničima, nisu bili na zbornom mjestu kao što su trebali ako će loviti pticu u ovom periodu no to je manje bitno, ne ulazimo u krivolov!

Marko je pozvao policiju i lovočuvara, izašli su nakon kratkog vremena na teren, zatekli su sve te ljude. Policija tim osobama nije izuzela oružje na licu mjesta kako je trebala postupiti nego su tek u stanici izuzeli Ivanu Pešordi pištolj, a pušku ne.. Pušku nisu izuzeli, čovjeku koji je potegao oružje na osobu koja je šetala u prirodi sa svojim ljubimcima, čovjeku koji uživa u prirodi oduzimaju pravo da mirno šeta prirodom i uživa u njoj kao slobodan čovjek.

Policija je danas samo zaprimila prijavu od Marka Miloša i rekli mu da tek sutra dođe dati izjavu. Dok su čekali lovočuvara, u prisustvu policije navedena četvorka ispaljuje oko 20ak hitaca iz lovačkog oružja.. Na licu mjesta, policija nije pregledala posjeduju li dozvole za nošenje i korištenje oružja.

Postavljamo pitanje gospodi iz PU Grude kojim zakonom su progledali kroz prste Ivanu Pešordi i nisu mu oduzeli pušku?!

Kojim zakonom se nedjeljom ne uzima izjava? Kojim zakonom dopuštaju da se puca 100 metara od službenih lica?

Kojim zakonom sin Dine Pušića nije zadržan u policiji nakon prijetnje vatrenim oružjem?

Dajte nam sve navedene zakone na uvid!

Ne možete, ne postoje!

Duboko se nadamo da će vas osoblje hotela Otok ugostit kako priliči povodom ovog jutrošnjeg čina jer iskazali ste se po Bog zna koji put koliko ste profesionalni!

Očekujemo adekvatnu i brzu reakciju PU Grude, kao i Tužiteljstvo ŽZH i ostale institucije da u potpunosti svoj posao odrade i bez obzira tko samu bile naveden osobe. Slučaj ćemo pratiti!

OTPOR.Media

  1. Otpor media prije nekog prenošenja obavjesti trebali ste se raspitati tko piše i što piše. Ovo je navedeni M.M. https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/nova-presuda-za-brutalan-napad-na-splitskog-policajca-milos-i-van-damme-nesretnog-covjeka-su-pretukli-ranili-iz-pistolja-pa-ga-nemocnog-na-podu-gazili-motorom-605207. On bi trebao biti u zatvoru a ne uzimati nekome oružije iz ruku i prijetiti. Umjesto da zove policiju nek se preda toj policiji samo preko granice

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

%d blogeri kao ovaj: