Tuga u srcu i pad “Potkovanog” – Ostavila ga ženska, našla boljeg, uzela mu pare i ćuku, ni Dodik ga više ne voli!

PRO Oglas

Ako uhvatite suprugu sa ljubavnikom, onda ste rogonja. Ali, ako uhvatite suprugu sa Kavčaninom sa kojim ste je vi upoznali, pa vam ona nakon toga pokupi novac i psa, onda ste Milan Tegeltija, piše Slobodan Vasković na početku nove objave gdje je Telgetiju proglasio “Rogonjom godine”.

Davno sam prorekao sudbinu Milana Potkovanog Tegeltije. Na njegovu žalost, sve se obistinilo. Doduše, njegov pad je došao nešto ranije nego što sam očekivao.

Iz perioda dok pas i ja nismo znali da Tiki Tile šara po Jahorini

Potkovani je ne tako davno bio jedan od najmoćnijih ljudi u Bosni i Herecegovini. Kao predsjednik VSTS-a, nekoliko godina je imao monopol u poslovima imenovanja sudaca i tužitelja.

Iz perioda kada smo Tiki Tile i ja bili Petriote

Iako je prvobitno bio distanciran od političara, postepeno je sebe doveo u poziciju da potpuno zavisi od volje Milorada Dodika. Pokazalo se da je suradnja sa Dodikom bila ključna životna greška Potkovanog.

Iz perioda dok sam trebao Šefu

Dok je bio na vrhuncu, mnogi su željeli da budu viđeni u društvu Potkovanog: prijatelji, kumovi, starlete, privrednici… Danas je stanje takvo da njega zaobilaze čak i virusi i bakterije.

Nekoliko godina provedenih u VSTV-u Potkovani je koristio primarno da napuni vlastite džepove. Jedan od najisplativijih načina otimanja novca je bio posredovanje u namještanju sudskih sporova.

Tiki Tile iz perioda dok je mislila da kabriolet čini sreću

Ništa manje novca Potkovani nije uzeo na imenovanjima sudaca i tužitelja. Za razliku od nesposobnih i korumpiranih tužitelja, strane obavještajne službe su dokumentirale na desetine slučajeva u kojima su kandidati za poziciju sudaca ili tužitelja njemu osobno ili preko posrednika davali cifre koje su se kretale između 20.000 i 50.000 KM. Cijena je zavisila od atraktivnosti suda ili tužiteljstva.

Iz perioda kada je Tiki Tile svoju patriotsku dužnost obavljala na Jahorini.

Najniže dokumetirana cifra je 20.000 KM, a platio ju je Potkovanom otac jednog od sadašnjih sudaca Osnovnog suda Kozarska Dubica.

U vezi Potkovanog je dokumentirano još mnogo čega. Moram priznati da se ne sreće često kriminalac koji ostavlja toliko tragova iza sebe. Posebno je amaterski način na koji je Potkovani došao do zemljišta u Česmi, na kojoj je kasnije izgradio vilu. On je to zemljište dobio kao nagradu za zapošljavanje sina i kćerke svog poznanika (sina je zaposlio u Okružni privredni sud, a kćerku u Osnovni sud Banjaluka).

Vila u Česmi

Ipak, život zna biti kučka. Stan, vila u Česmi, kabriolet, pun sef otetog novca, sve to nije bilo dovoljno da Potkovani zadrži najvrjedniji životni trofej – suprugu Tijanu Tegeltiju. Spomenuta, poznata i pod nadimkom Tiki Tile, je dosta kasno, ali ipak shvatila, da živi sa jednim običnim iskompleksiranim degenerikom.

Dobro upućeni tvrde da je Tiki Tile još u ranim dvadesetim „padala“ na žestoke momke. Zato se i čudim da je toliko dugo ostala sa Potkovanim, koji ne samo da nije žestoki momak nego je najobičnija pusy.

Tiki Tile na Jahorini dan prije upada specijalaca

Na njenu sreću, Tiki Tile je na žestokog momka, u vidu Mladena Samardžije, nabasala još dok je bila u braku sa Potkovanim. Radi o jednom od kumova Kavačkog klana, koji se slobodno šetao Banjalukom posljednjih nekoliko godina.

Kavčanin i Tiki Tile

Interesantan je način na koji se Tiki Tile riješila nepotrebnog „brodskog tereta“ u vidu Potkovanog. On je jedan dan, po povratku u luksuznu vilu, zatekao prazan sef (u kojem je držao oteti novac).

Tiki Tile i pas na putu za Jahorinu

Da tuga bude veća, Tiki Tile je pokupila i psa.

Moram priznati da je Tiki Tile zaista okrutna. Trebala je Potkovanom ostaviti bar psa.

Tako bi on mogao da stvori iluziju da ga bar neko voli.

Ne govorim to slučajno. Više izvora mi je potvrdilo da su potkovanog nakon uvođenja američkih sankcija napustili apsolutno svi.

Slobodanvaskovic.blogspot.com

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk