URB HVO-a ŽZH: Sretnu i blagoslovljenu Novu 2024.godinu želimo svim članovima udruge i ljudima dobre volje

PRO Oglas

U Novoj 2024.godini članovima naše udruge, svim istinskim razvojačenim Braniteljima kao i članovima njihovih obitelji, te svim ljudima dobre volje želimo sretnu i blagoslovljenu 2024.godinu.

Želimo vam ponajprije obilje Božjeg blagoslova, čvrste i predane vjere, iz koje proizlazi sve ostalo kao i uvijek do sada a što će biti i do kraja svijeta.

Nećemo tražiti nikakvo zdravlje, jer je ono ionako na kraju liste Božjih prioriteta, niti ćemo tražiti sreću koja svoje izvorište traži i pronalazi u materijalnom a ne duhovnom svijetu.

Tražiti ćemo i zazivati Tvoje Ime Oče koji sve znaš, sve vidiš, sve pamtiš i sve vraćaš po zaslugama našim, a tješimo se time kako smo Ti oduvijek bili mili jer smo dali oni što mnogi nisu htjeli a ni smjeli dati.

A Ti jako dobro znaš kako smo ti dali svoju dušu, svoje srce, cijeli svoj razum i svaku svoju misao kako nas nikada nećeš napustiti. Ni u danima teškim po naše zdravlje, po naš materijalni status, u danima kad nam ništa ne ide a najmanje našom krivicom.

Kada si nam bio saveznik dok smo se borili za svoja ugrožena braniteljska prava napušteni od svih, a poglavito od naših dojučerašnjih ratnih kolega i od onih koji su nas prevarili i tako se dočepali vlasti kojom kroje našu gorku braniteljsku sudbinu.

Jedino se uzdamo i ufamo u Tebe Svemogući vječni Bože da ćeš nas kao i do sada pratiti na putu ostvarenja naših zasluženih prava iz Domovinskog rata i biti nam put, istina i život, naša vrata u novi život.
Stoga našu čestitku za sretnu i blagoslovljenu 2024.godinu moramo okititi prigodnim stihovima koji umjesto svijeće gore i gorjet će zauvijek.

Slava Bogu na visini!
I na zemlji mir ljudima dobre volje.
Hvalimo Te. Blagoslivljamo Te, klanjamo Ti se, slavimo Te.
Zahvaljujemo Ti radi velike slave Tvoje.
Gospodine Bože, Kralju nebeski, Bože Oče Svemogući.
Gospodine Sine jedinorođeni, Isuse Kriste, Gospodine Bože, Jaganjče Božji, Sine Očev.
Koji oduzimaš grijehe svijeta, smiluj nam se.
Koji oduzimaš grijehe svijeta, primi našu molitvu.
Koji sjediš s desne Ocu, smiluj nam se.
Jer Ti si jedini svet.
Ti si jedini Gospodin.
Ti si jedini Svevišnji, Isuse Kriste.
Sa Svetim Duhom, u slavi Boga Oca.
Amen.

URB HVO-a ŽZH

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk