VIDEO INTERVJU: Aktualni prvak BiH uz ekipu se priprema za novi borilački spektakl u Širokom Brijegu

PRO Oglas

Širokobriješki kickboxer Antonio Lasić od kada sam došao u Kickboxing klub “Dragovoljac Livno” na poziv Branka Mihaljejvića koji je prepoznao njegov radi i trudi, te pod trenerskom palicom Ivana Keškića ostvario je najbolje rezultate u svojoj karijeri. A najveći uspjeh za sada je aktualni je prvak BiH u kickboxu.

Osim u kickboxu i u profesionalnom boksu niže odlične uspjehe. Redovno boksa u amaterskoj prvoj lige FBiH.

Posjetili smo ga u njegovom klubu u Širokom Brijegu “Golden Glory” za vrijeme treninga da bi se uvjerili kako funkcionira ovaj sport, a tamo smo zatekli uistinu još puno sportaša koji s njim dijele ovu strast!

“Uglavnom trudimo se stvoriti tu neku pozitivnu sportsku priču i sliku u našem gradu. Te zato hvala i dečkima koji treniraju tu u mom klubu, a sve svoje uspjehe dijelim s njima jer mi oni svi pomažu oko pripreme i stvarno se trude da stvorimo što bolje uvjete za trening jer redovno momci iz kluba boksaju kolo Prve lige FBiH. Evo ja se uskoro nadam još svjetskim i europskim pozornicama uz rad i trud i pod vodstvom trenera iz KBK Dragovoljac Livno i mislim da uspjeh neće izostati”- govori nam Antonio na naš upit njegovim uspjesima.


Počeci mu nisu bili jednostavni, ali su bili dovoljna inspiracija da dokaže kako konstantan rad i trud mogu dovesti daleko i do velikih uspjeha. Cementna garaža uz obiteljsku kuću u Jarama u kojoj se nalazila samo “ofucana” vreća za boks i nekoliko kanti Jupola, bili su dovoljni u počeku za treninge i ulazak u amaterski boks i kickbox, a kasnije je samo povijest.

“Što se tiče mojih samih početaka, uzor u kickboxu i borilačkom sportu od početka mu mi bili inspiracija Hrvatski Tigar pokojni Branko Cikatić, čije snimke mečeva gledam i dan danas i pokušavam što više naučiti iz njih” – govori nam o svom uzoru Antonio.

Pitali smo ga za 1. Kickboxing spektakl “Golden Glory Fight Night” kojeg je 10. prosinca 2022. g., u Širokom Brijegu organizirao iu kojemu je nastupilo šesnaest boraca.

“Uvijek sam maštao da u ovome gradu imamo neki borilački spektakl bar jednom ili dva puta godišnje. Ništa se nije godinama događalo po tome pitanju. Pa sam odlučio malo to pokrenuti stvoriti tu neku pozitivnu priču koju smo započeli na prvom Golden Glory Fight Night u prošle godine. Te evo sada smo došli uskoro do drugog Fight Night-a koji iz godine u godinu nadam se kako će se podizati na što veću razinu. Cilj mi je predstaviti Klub, Grad, ljude, sve vezano za to u što boljem izdanju te poslati pravu sportsku sliku Širokog Brijega u regiju a i šire” – govori nam u kraćim crtama.

Pred nama je 2. izdanje “Golden Glory Fight Night-a” koji je planiran 6.8.2023.g., pred još većom masom gledatelja, a također i još puno velikih imena iz ovog borilačkog sporta koji će se predstaviti u što boljem svijetlu.

“Ja se nadam kako će ovaj događaj zainteresirati mnoge te privući publiku na Pecaru, a ono što ja mogu garantirati i obećati je da će publika moći uživati u vrhunski priredbama iskusnih boraca od kojih su neki višestruko prvaci država, što od teške kategorije pa niže. Bit će tu i svjetski i europski aktualni prvaci. Uglavnom spektakl je zagarantiran, a publika će moći uživati u borbama, i jedino što mi preostaje pozvati Vas u što većem broju da nas dođete podržat” – govori nam Antonio Lasić, aktualni prvak BiH u kickboxingu.

Mili Marušić / OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO