VIDEO: Ispraćena 67. generacija širokobriješke Gimnazije fra Dominika Mandića

PRO Oglas

Atmosfera je započela već od 18:00 sati kada su se maturanti počeli okupljati zajedno sa svojim roditeljima, razrednicima i profesorima ispred hotela Parka, a sunčano i toplo vrijeme je pokazalo ljepšu stranu kako ne bi pokvario odličnu zabavu i večer za maturante 67. generacije širokobriješke Gimnazije fra Dominika Mandića .

Standardna procedura oko 19:50 sati uslijedili su kraći govori novoimenovane v.d. ravnateljice Marijane Pažin – Ivešić, vjeroučitelja fra Zlatka Ćorića, gradonačelnika Širokoga Brijega Mire Kraljevića, Viktorije Kožul koja je proglašena učenicom generacije, pročitano je zajedničko pismo maturanata upućeno roditeljima, profesorima…

Poseban i malo emocionalan govor imao je i dojučerašnji najdugovječniji ravnatelj širokobriješke Gimnazije, Miro Bošnjaka, koji je u jednu ruku bio žrtava političkih klanova koji su ga iz inata i pomalo kukavički smijenili 10 dana prije nego je ova generacija završila svoje školovanje u Gimnaziji. Kako god bilo da bilo, na kraju svoga govora nagrađen je do sada najvećim pljeskom maturanata i roditelja.

Nakon govora, uslijedio je dolazak na svečanu večeru i posljednja zajednička fešta do ranih jutarnji sati.

Dragi maturanti,

Prošli ste zanimljive dane svoga školovanja. Smijali ste se, plakali, zajedno zabavljali i zajedno planirali, sada je pred vama prekretnica ulaska u svijet odraslih gdje ništa neće biti kao prije. Primijetit ćete puno promjene koje vas do sada nisu zanimale. Ali znajte da ugled se ne isplati gubiti jer teško ga je vratiti, budite ponosni, budite pozitivna strana Širokog Brijega. Stvarajte bolju budućnost za sebe, za sve nas, i ne dozvolite da vam neko drugi sudbinu kroji, jer od sada krojite ju sami sebi. Uzdignuta čela i ponosno, nek vam je život zabava, a ne umaranje!

FOTOGRAFIJE možete pronaći na službenoj facebook stranici portala OTPOR.Media:

Mili Marušić / OTPOR.Media

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO