VIDEO: NK Široki Brijeg – Spremni dočekujemo utakmicu protiv Tuzla Cityja

PRO Oglas

Od Tuzle do Tuzle. Tako bi se moglo okarakterizirati razdoblje između posljednje i sljedeće natjecateljske utakmice Širokog Brijega.

Momčadi NK Široki Brijeg i FK Tuzla City svoj proljetni dio sezone otvorit će utakmicom 1/8 finala Kupa BiH u nedjelju na Pecari s početkom u 18:30 sati.

-Nakon jako dugog pripremnog razdoblja slijede nam službene utakmice i to svi skupa željno iščekujemo, a nakon toga ćemo vidjeti rezultate našeg rada, kazao je šef stručnog stožera Ivica Barbarić na današnjoj konferenciji za medije.

Naglasio je kako utakmica kojom otvaraju nastavak sezone neće biti nimalo lagana.

-Tuzla City je jako dobra momčad čije igre i plasman u prvom dijelu sezone nisu u skladu s njihovom kvalitetom. Moramo im iskazati maksimalno poštovanje. Utakmica će biti zahtjevna, ali vidjet ćemo što će biti, istaknuo je Barbarić.

Kapetan Marijan Ćavar naglasio je kako igrači u pozitivnom ozračju iščekuju utakmicu.

-Među nama je sjajno ozračje i svi smo međusobno jako povezani. Kako se družimo na terenu, tako se družimo i izvan njega. Možemo biti jako zadovoljni. Pripremno razdoblje smo dobro odradili i spremni dočekujemo utakmicu protiv Tuzla Cityja, rekao je Ćavar.

Trener Plavo-bijelih se osvrnuo i na stanje u svojoj momčadi otkrivši kako određenih problema s ozljedama imaju Bruno Oliveira, Bože Musa i Frano Medić te je upitan njihov nastup na otvaranju proljetnog dijela sezone.

Utakmicu s Pecare izravno će prenositi Arena Sport TV, a pravdu će dijeliti Miloš Gigović iz Gradiške.

NK Široki Brijeg

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO