VIDEO: Otpor Zdravka Mamića koji će još jače uzdrmati korumpirane suce u Hrvatskoj!

PRO Oglas

Zdravko Mamić, osuđeni bjegunac od hrvatskog pravosuđa održao je konferenciju za medije u Mostaru, ali ne bilo kakvu!

Nakon što je prije par mjeseci održao isto takvu jednu konferenciju koja je trajala skoro dva sata u kojoj je iznio jako puno dokaza kriminalnih radnji u kojima je i on sudjelovao sa sucima koje je tom prilikom prozvao jer su mu smjestili “montirani proces”, nakon što su ga kako je kazao reketarili, ucjenjivali, uzimali bestidne poklone (a on jadan šutio svo vrijeme o tome, i lijepo ih častio svim ti luksuzom), i gdje je iznio dokaze i materijale gdje bi ti suci odmah nakon te konferencije bili bivši, a koji su ubrzo nakon njegova istupa počeli se pravdati preko svih mogućih medija i spašavati jedan drugoga. No, ipak je Mamić svojim istupom tada uspio uzdrmati njihovu reputaciju, kao i kompletno hrvatsko pravosuđe koje je izgleda dobro zagrizlo u kriminal.

Ova nova tiskovna, slična je priča, ali novi dokazi i izjave koje će ne sumnjamo u doglednoj budućnosti ostaviti ozbiljan trag na sve ostale suce koji će pokušati slijediti primjere svojih kompromitiranih kolega!

Kroz cijelo vrijeme njegova govora što je proživljavao u Hrvatskoj imao sam osjećaj kao da živim u nekoj uređenoj državi u kojoj “teku med i mlijeko”, državi u kojoj nema kriminalaca, državi u kojoj nema korumpiranih sudaca, državi u kojoj se političari uistinu brinu za svoj narod. Onda sam na kraju shvatio kada je Mamićev govor završio. Pa jbt ja sam i dalje u BiH, ovdje je stotinu puta gore sve što je nabrajao nego u Hrvatskoj, a njemu je lijepo, i ne kontam na kraju logiku, tko je ovdje lud?

FOTO: Mili Marušić

Portal OTPOR.Media donosi Vam kompletan govor u serijalima kako bi mogli “pohvatati” sve izrečeno i povezati detalje o kojima Mamić govori.

U prvom djelu priloga upoznat ćemo kako su sada udarili na njegovu obitelj. Prisjetit će se ljudi koje je vlast utišala i kako vlast voli korumpirane kako bi s njima lakše upravljali!

Idući video prilog upoznava nas kako je bandi bilo bitno uništiti Dinamo, uništiti hrvatske simbole, uništiti hrvatsku reprezentaciju oko koje su okuplja cijela Hrvatska . Njima je to nepodnošljivo jer nisu prežalili svoju bivšu državu. Mamić pojašnjava kako su Modrića i Lovrena ucijenili da se ni dan danas nisu javili po tom pitanju, a niti smiju zbog tih sudaca koji su im utrali strah u kosti. Upao je u sukobe s Davorom Šukerom jer su i njega ucijenili, kako je kazao, posuđenu jamčevinu od njegova sina, 7 milijuna kuna, kako bi izašao iz zatvora, a nakon toga USKOK se uključuje i traži od koda Šukeru taj novac i njega dodatno terete za novih 7 milijuna kuna jer nije navodno mogao opravdati od kuda mu taj novac….

Narod je navikao da ga koloniziraju europske interesne skupine svijeta, nitko se ne suprotstavlja. Sve poskupljuje, prodali su sve za što su branitelj svoju krv prolijevali i nitko ih se više ne sjeća. Pozvao je ljude da se probude i kako mu nitko ne može oduzeti ovaj “ćeif” pričati kako jer se ne osjeća krivim. I na kraju im poručio da mu se napušite one stvari!

Video prilog koji nije među ovima, dolazi posebno. U njemu su riječi koje je Mamić izustio, te nisu za svačije uči, i ne preporučuje se mlađima da slušaju!

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO