VIDEO: Pametni gradovi – koncept novog svjetskog poretka

PRO Oglas

U javnoj svijesti čvrsto se ustalio narativ da je budućnost čovječanstva ugrožena globalnim zagrijavanjem, degradacijom okoliša i prenaseljenošću. Smatra se da smo za sve to sami krivi. Stoga bismo trebali rado prihvatiti drastične mjere kako bismo spriječili potpunu katastrofu. Primarni izvor emisije je CO2, što znači da je moguće postići globalnu globalizaciju. To znači da su razine CO2 i atmosfera konstantne i jednake 0,04 posto. Ista ova činjenica trebala je jasno razjasniti: Klima CO2 se ne koristi. Oni su neovisni procesi prirode koji su oduvijek bili takvi.

Godine 1992. je 178 zemalja potpisalo takozvanu Agenda 21 za 21. stoljeće na Konferenciji UN-a o okolišu i razvoju (skraćeno Konferencija u Riju). Definira održivost kao najvažnije načelo za javno i privatno djelovanje, kako bi se globalni resursi dugoročno čuvali. Ako je trebalo biti CO2 otisak, trebalo bi koristiti što manje resursa i uspostaviti globalnu ravnopravnost koja se mora pratiti u cijelom svijetu.

Tisuće senzora sada prate i nadziru stanovnike 24 sata dnevno. Gospodarstvo i financije, zdravstvo i socijalno, obrazovanje i znanost, promet, energija, klima, okoliš – ništa ne treba u budućnosti. Ali čak iu Njemačkoj, ukupno 73 grada već se restrukturiraju i pametne gradove te financiraju velikim iznosima od strane savezne vlade – tj. od strane poreznih obveznika. Jesu li vas ikada pitali o ovome? Dovoljno je samo pomisliti na mirovinu, manji broj stanova, porezna opterećenja, zdravstveni sustav ili pretjeranu birokraciju.

Koncept pametnih gradova uvelike obespravljuje građane. Postajemo transparentni subjekti gotovo bez ikakve zaštite privatnosti. Ako imate kotač kojim se može upravljati i možete postaviti bicikl, bit će moguće da se bicikl pomakne.

Očigledno je da se u pametnim gradovima želi ukidanje ljudskih prava pomoću tehnologije. Obrazloženje da je to neophodno u ime klime, okoliša, održivosti ili bilo kojeg uzvišenog cilja samo je pokušaj zavaravanja. Pri tome je jedna stvar potpuno zanemarena:

Prvo čovjek! Ako pozitivno gledate na situaciju, moći ćete vidjeti što se događa u budućnosti. U tom smislu, možete otvoriti oči ako se točno ili tome informirate koja dezinformacija stoji isključivo sveopćih strahova koji bi nas trebali odvesti u Novi svjetski poredak.

IZVORI:

Kultna agenda kontrolira sve (intervju s Davidom Ickeom)

www.kla.tv/24954


DNEVNI RED 21 Konferencija Ujedinjenih naroda o okolišu i razvoju

www.un.org/Depts/german/conf/agenda21/agenda_21.pdf
www.nachhaltigkeit.info/artikel/weltgipfel_rio_de_janeiro_1992_539.htm


www.nachhaltigkeit.info/artikel/wirtschaft_775.htm?Sid=qemk7ckqsi9bie3q6g17noj1t3
www.nachhaltigkeit.info/


Great Reset – Sjajan novi početak

www.beobachter.ch/wirtschaft/the-great-reset-was-taugt-der-plan-zur-rettung-der-welt-338022


Pametan grad/pametna kuća – stvarno pametan?

https://bvmde.org/wp-content/uploads/2021/06/Smartcity-Infoblatt_bvmde-final-09.06.2021.pdf

https://diagnose-funk.org/aktuelles/artikel-archiv/detail&newsid=1682


https://uncutnews.ch/geheimes-globales-smart-city-ueberwachungsprogramm-wird-im-augenblick-weltweit-getestet/


Pametni grad – Pioneer City Karlsruhe

https://rosenheim-alternativ.com/das-world-economic-forum-des-klaus-schwab-wandelt-erste-pionierstaedte-in-smart-cities-um-darunter-in-deutschland-karlsruhe/ Pametni grad Wuppertal

https://smart.wuppertal.de/2209_Flyer-Broschuere_DL_web.pdf
https://smart.wuppertal.de


RadioLED pretvara gradove u pametne gradove

www.radioled.eu


George Orwell – Jesu li distopije u Orwellovim romanima postale stvarnost?

www.arte.tv/de/videos/106273-002-A/reminded-george-orwell/


Donosite potrošačke odluke koje su prihvatljive za klimu s Big Points

www.umweltbundesamt.de/themen/big-points-klimafreundliche-konsumentscheidungen


www.wir-ernten-was-wir-saeen.de/app-ein-guter-tag-hat-100-punkte

Kla.tv

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO