VIDEO: Pogledajte spektakularan doček “svemirskog broda” u Dobrovoljno vatrogasno društvo Trebižat Ljubuški

PRO Oglas

Uvijek je inspirativno vidjeti kako Dobrovoljna Vatrogasna Društva (DVD) širom naše zemlje, a pogotovo Županije Zapadnohercegovačke prate korak s vremenom i ulaze u budućnost a neku u prošlost snažnije nego ikad prije!

Stoga ovim putem pozdravljamo najnoviji dodatak voznom parku Dobrovoljnog vatrogasnog društva Trebižat Ljubuški – koje je u svoj vatrogasnu “ergelu” ubacilo novo navalno vozilo STEYR TLF-A 4000 15 S 23.

Kako bi ovaj veličanstveni trenutak bio dostojno proslavljen, društvo se spektakularno pobrinulo – pratnja dronom kroz gradske ulice do Vatrogasnog doma, a doček uz prekrasan vatromet dočarao je osjećaj kao da dolazi “svemirski brod”, što samo dokazuje koliko je ovo novo vozilo možemo slobodno reći “izvan ovog svijeta”, pogotovo kada vidimo kakvim se opremaju pojedina Dobrovoljna Vatrogasna Društva, i iz većih gradova, koji se hvale da su “srce ekonomije” a vozaju se “trabanti” koji dok dođu na požarišta sva voda iz njih ishlapi!

Ali šale na stranu, zaista treba pohvaliti ovaj napor i angažman. Vatrogasna služba je stub sigurnosti u svakom društvu, a nabavka ovog vozila s punom opremom svjedoči o predanosti DVD Trebižat Ljubuški zaštiti ljudi i imovine. Sigurno je da će ovo vozilo biti nezamjenjivo sredstvo u njihovom nesebičnom radu i gdje će sigurno kao i do sada znati priskočiti svojim kolegama kada zatreba.

Mili Marušić /OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO