VIDEO Policijsku akademiju FMUP-a ove će godine pohađati rekordan broj kadeta

PRO Oglas

Na Policijskoj akademiji Federalnog ministarstva unutarnjih poslova (FMUP) u Sarajevu danas je organiziran i održan svečani prijem za 326 polaznika akademije.

Školovanje na Policijskoj akademiji Federalnog ministarstva unutarnjih poslova omogućeno je za 326 kadeta, od čega 318 kadeta za čin policajac i osam kadeta za čin mlađi inspektor sa područja Sarajevske, Unsko-sanske i Posavske županije i Županija 10.

Dobrodošlicu i puno sreće u nastavku školovanja na Policijskoj akademiji zaželio im je Aljoša Čampara, federalni ministar unutarnjih poslova.

Čampara kaže kako je ovo prvi put da je Policijska akademija FMUP-a dobila ovoliki broj kadeta, a riječ je o 326 novih polaznika. Kaže i da su ovim ujedno izašli u susret svim policijskim agencijama na županijskom nivou da što prije popune svoje kapacitete.

„Imamo kadete iz četiri županije: Sarajevske, Unsko-sanske, Posavske i Županije 10 (Livno). To je na neki način pokazatelj da je zajedništvo različitosti i suživota u BiH moguće i na tu činjenicu smo posebno ponosni. Pokazujemo da mladi ljudi u BiH mogu raditi, živjeti, učiti, poslovati u Bosni i Hercegovini i ovo je jedan od najljepših trenutaka koje Bosna i Hercegovina ima“, poručio je Čampara sa današnjeg prijema kadeta Policijske akademije FMUP-a.

Klix.ba

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO