VIDEO: Predsjednik RH Zoran Milanović odlikovao Poskok bojnu, nitko ispred Grada i Županije nije došao!

PRO Oglas

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u sklopu radne posjete Bosni i Hercegovini boravio je u Širokom Brijegu, gdje je odlikovao Poskok bojnu HVO-a Široki Brijeg Redom hrvatskog trolista, za osobite zasluge njezinih pripadnika u Domovinskom ratu.

Sama dodjela odlikovanja uz prigodnu svečanost održala se u ugostiteljskom objektu, a što je zanimljivo, iu jednu ruku “djetinjasto”, ali s već dobro poznatim političkim predznakom, NITKO od čelnih ljudi ili predstavnika Grada Širokog Brijega i Županije Zapadnohercegovačke na ovaj događaj nije došao, a sve po naredbi “tatice” Andreja, a što je na kraju “ko kec na desetku” došlo Ljubi Ćesiću Rojsu za početak izborne kampanje što će se uskoro i javno potvrditi!

Svečana akademija na kojoj se obratio i sam predsjednik RH nazočnima počela je u 13:30 sati, a nakon toga je dodijelio odlikovanja Poskok bojni HVO-a Široki Brijeg Redom hrvatskog trolista, koje su uime Poskok bojne preuzeli Marinko Mikulić i Anđelko Ćužić.

Nakon restorana, predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je uz pratnju i delegaciju položio vijenac i zapaliti svijeću kod spomen-križa na Trgu širokobrijeških žrtava.

No, podsjetimo na kraju, a o čemu smo već i pisali na portal OTPOR.Media kako niti među samim braniteljima Širokog Brijega ne vlada sklad po ovom pitanju primanja odličja od Zorana Milanovaća, tako da mnogi nisu nazočili ovoj svečanosti!

Mili Marušić / OTPOR.Media

  1. Sramota za institucije u zzh. Ali i sramota za predsjednika RH jer su ga dočekali oni koji nisu osnivali Poskok bojnu. Sramota je da ratni profiter i vozač kamiona/busa, uopće bude u delegaciji, s obzirom da je ostao dužan slobodne živote i novce pripadnicima injzinerije. Dočekali ga većinom oni koji su do 1.6 1991 godine imali zločinačku titovu sliku u kuci. Sve njihovo dobro im se vidi izvana ali iznutra. Ipak sramota je da nema izaslanika stozernog ili su ipak kreše rojsevi vajte cuze/prndelji izaslanici upravo takve i te politike. I da o ovome iz nadaline će se pisati zapisi….krivotvoritelji povijesti…fuj i jedni i drugi

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

%d blogeri kao ovaj: