VIDEO: “Romantičnom komedijom” sa krvi do koljena, započela projekcija filmova na velikom platnu u Širokom Brijegu

PRO Oglas

“Romantičnom komedijom” filma “Sjevernjak” gdje svatko svakog dobro izmasakrira tijekom cijelog filma, ovog utorka, 24. svibnja 2022. godine u širokobriješkom kinu Borak započela je dugo očekivana projekcija filmova na velikom platnu.

Građani Širokog Brijega sada će imati priliku uživati u najboljim filmskim ostvarenjima koja su planirana da se održavaju od četvrtka do nedjelje, a što će donekle zadržati sve generacija da ne moraju ići u kino u Mostar, nego sada u sličnom ambijentu mogu uživati i u svom gradu.

S obzirom na to kako je ovo tek početak prikazivanja filmova nakon puno godina, potrebno je još i neke sitnice doraditi, kao i popratni sadržaj upotpuniti kako bi ambijent bio što ugodniji za gledatelje. O čemu ćemo se nekim drugim putem pozabaviti ali najbitnije je da se nešto pokrenulo!

Što se tiče samog svečanog otvaranja, bolje da ništa ne pišemo jer svašta možemo reći, pa je bolje zbog svoje sigurnosti da ne pišemo ništa. Samo preporučujemo da narednih nekoliko dana ne uznemiravate gradonačelnika Miru Kraljevića i predsjednika Vlade ŽZH Zdenka Ćosića jer nakon projekcije prvog filma jer bi mogli završit kao jedna od žrtvi glavnog lika navedenog filma, nakon kojeg zasigurno neće moći zaspati narednih nekoliko dana jer su ga pogledali od početka do kraja!

Sreća, već u četvrtak, 26. travnja, očekuje nas premijera filma Top Gun što će zasigurno biti prava poslastica za sve filmoljubce jer je samo ozvučenje u kinu na visokoj razini, filmsko platno se lijepo uklopilo u ambijent i sve je pregledno i čisto. Još ostaje da smjeste negdje koje “ljubavnu” sjedalo, i malo udobnije stolice, sve će biti što se unutrašnjeg djela tiče dovoljno.

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO