VIDEO: Stokilaši iz Širokog Brijega na turniru u Donjoj Blatnici oborili rekord!

PRO Oglas

Jedan od najzanimljivijih malonogometnih turnira ovih dana igra se u Donjoj Blatnici, a poseban je po tome što na njemu ne može nastupiti nitko ispod 100 kg tjelesne težine, a svaki igrač prije nego istrči na teren ima da stane na vagu i utvrdi se njegova težina.

Iako možda na prvu pomislite kako tu nema nekakvog atraktivnog nogometa, odmah možemo slobodno kazati da ga ima, i više nego što mislite!

Za turnir se prijavilo 26 ekipa, a nagrade su više nego odlične. Prvoplasirana ekipa dobit će pečeno janje, pečeni odojak i 30 litara vina, drugoplasiranoj slijedi pečeno janje i 20 litara vina, trećeplasirana ekipa dobiti tepsiju i 10 litara vina, dok četvrtoplasiranoj ekipi pripast će 200 ćevapa i 5 litara vina. Naravno nisu izostavljeni ni pojedinci, tako da najdeblji igrač dobiva pancetu, a najdeblja ekipa pršut.

S obzirom na to kako se turnir igra na ispadanje, ekipa “Plavi tići” iz Širokog Brijega neće na ovogodišnjem turniru moći računati na nijednu od ovih nagrada jer “tenkovi” kojih su ih zapali iz Ljubinja su ih u svakom slučaju nadigrali.

Atraktivni potezi nisu nedostajali s obje strane. Iako su “Plavi tići” pružali dobar otpor kroz cijelu utakmicu, imali puno dobrih akcija koje na žalost nisu uspjeli do kraja realizirati, teža ozljeda ključnog igrača skoro na početku susreta, a uigranost ekipe “Ljubinje” i dobro taktiziranje i potezi na trenu doveli su do toga da “Plavim tićima” spreme devet golova u mrežu, a prime samo dva.

Za “Ljubinje” po jedan zgoditak su postigli Srđan Pecelj, Marko Toholj, Danilo Šijaković i Nenad Lugonja. Dva zgoditka je postigao Zoran Soraljić, a Hat-trick je upisao Dušan Kozić. Što se tiče “Plavih tića” u golgetere su se upisali Mario Sesar i Tomislav Jelić.

Iako su “Plavi tići” izgubili ovakvim velikom rezultatom, ostaje donekle utješna nagrada jer će ostati sad zasad zabilježeni kao ekipa koja je u kratkom vremenu primila više golova s gola na gol i tako se upisali u rekordere!

Potrebno je istaknuti kako su sponzori i podršku ekipi “Plavi tići” iz Širokog Brijega za ovaj turnir dali: Pekarna “Eduard”, Ljubić – Auto servis, Farma svinja “Redžić”, InterActive Print & Design, te portal OTPOR.Media, kao i veliki broj navijača i prijatelja koji su ih došli bodriti.

Ostali rezultati večeri:

Milenium Nevesinje – Dankina Liga Supljaka 7:2

Volarevic Promet Dalmata Salon – RPM/K Benz 5:1

Portozona Metković – Tepsije ispod Sača Maka i Cija 3:3 nakon penala (7-8) pobjeda Metkovčana

Večeras i sutra je osmina finala. A finale je predviđeno za srijedu 19.07.

Tako da slobodno iskoristite ove ljetne večeri i odite posjetiti ovaj hvale vrijedan turnir koji će vam sigurno priuštiti isto dobru zabavu i igru kao i brojni turniri koji se ovih dana igraju po Hercegovini. Jer ipak kako organizatori kažu – “I mi debeli smo nečija dica”!

Mili Marušić / OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO