Viktor Angelov napustio Pecaru i pridružuje se rumunjskom prvoligašu Voluntariju

PRO Oglas

Nakon isteka ugovora s NK Široki Brijeg Viktor Angelov pronašao je novi angažman i karijeru će nastaviti u rumunjskom prvoligašu Voluntariju.

-Došao je i dan našega rastanka. Dragi prijatelji, hvala Vam na predivnih godinu i pol dana koje smo zajedno proveli. Svima upućujem najiskreniju zahvalu. Hvala upravi, stručnom stožeru i suigračima. Ponosan sam na sjajnu atmosferu i zajedništvo koje smo njegovali. Naravno, hvala i svim navijačima i ljudima u Širokom Brijegu koji su me prihvatili kao brata i prema meni se ponašali kao da sam cijeli život u ovome gradu. Želim Vam svima puno sreće i uspjeha u narednom razdoblju, napisao je 26-godišnji napadač iz Sjeverne Makedonije u svojoj oproštajnoj poruci.

Viktor Angelov u Široki Brijeg je stigao u jesen 2019. godine. U “plavo-bijelom” dresu upisao je 24 nastupa i postigao osam pogodaka. Zasigurno, najvažniji i, ispostavit će se, oproštajni pogodak postigao je u svome posljednjem nastupu u velikom hercegovačkom derbiju protiv HŠK Zrinjski Mostar, kada je poluvolejom u posljednjoj minuti pogodio za veliku pobjedu (2:1) i treće mjesto nakon jesenske polusezone.

Angelovu zahvaljujemo na vrlo korektnoj suradnji i svim pogotcima za našu momčad te mu želimo mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere.

NK Široki Brijeg

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO