Viroza poharala NK Široki Brijeg, odgađa se utakmica sa Tuzla City

PRO Oglas

Odbor za natjecanje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, na zahtjev Nogometnog kluba Široki Brijeg, jednoglasno je donio odluku o odgodi utakmice 14. kola Premijer lige BiH između FK Tuzla City i NK Široki Brijeg, koja se prema rasporedu natjecanja trebala odigrati u nedjelju 12. studenoga 2023. godine na stadionu Tušanj s početkom u 13 sati.

Razlog za odgodu utakmice je činjenica, potkrepljenja izvješćem klupskog liječnika i nalazima iz Doma zdravlja Široki Brijeg, kako 13 igrača i tri člana stručnog stožera imaju virozu zbog čega nisu u stanju trenirati i igrati utakmice, odnosno moraju izbjegavati veći tjelesni napor. Prethodnu suglasnost za odgodu dao je i FK Tuzla City, kojem se zahvaljujemo na razumijevanju.

Također, zbog regularnosti natjecanja i odigravanja utakmice prije završetka jesenskog dijela natjecateljske sezone 2023./2024., Odbor za natjecanje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odredio je novi termin odigravanja utakmice. Odgođena utakmica 14. kola Premijer lige BiH između FK Tuzla City i NK Široki Brijeg bit će odigrana 6. prosinca 2023. Godine na stadionu Tušanj, uz obvezu određivanja satnice od strane nositelja TV prava.

NK Široki Brijeg

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO