VLADO MARUŠIĆ – Jeste li za to ratovali Braniteljske p…e?????

PRO Oglas

Počet ću ovaj tekst s nastupom stanovitog Srbina, raskopčane ili razdrljene košulje, obrijane i istetovirane glave i tijela, kojemu je zabranjen nastup u Banja Luci, glavnom gradu RS, zbog njegovih ekstremno provokativnih i šokantnih nastupa, dok za njega ima mjesta u Opatiji, RH, zvanog Desingercica reper, koji mokrom čarapom i papučom tuče po glavi razuzdanu, razularenu, zaluđenu, urnebesnu, hiperaktivnu, nadrogiranu, napušenu i do zla Boga nalokanu hrvatsku mladež u ekstazi, deliriju,(radije bih rekao delirijum tremensu), kako ga pokušavaju dotaknuti kao neko božanstvo projicirano u njihovim mladenačkim od svih obzira i emocija ispražnjenim glavama, dok ih on predvodi u pjesmi “Samo pijan mogu….“nekog već davno poznatog cajkaškog hita koji se lijepi u njihove ljepljive mozgove idiotizma.

Kad se k tome pridoda Aleksandra Prijović, koja već ima 5 rasprodanih Arena u Zagrebu, a potom i Lepa Brena, poznata žena sa srpske estrade odavno, koja je u vrijeme četničkog orgijanja u Vukovaru nosila četničku uniformu, a koja je već rasprodala 2 Arene u Zagrebu a bit će ih zacijelo još ,odista su njihovi estradnjaci u RH našli plodno tlo ili zlatnu koku u kojoj će ona za njih nesti jaja.

Ovdje ne treba zaboraviti ni Borisa Dežulovića, srpskog kolumnista koji je ušao na tenku u razoreni Vukovar, poznat po onoj svojoj „j..o vas Vukovar“ o kojemu je pisao u svojim tekstovima, kao ni Antu Tomića, prozaičnog tekstopisaca poznatog po kritiziranju prvog hrvatskog Predsjednika RH Franje Tuđmana, Domovinskog rata i hrvatskih branitelja, kojemu je kao zasluge za te tekstove jedan splitski domoljub u središtu Splita iskrenuo kantu fekalija na glavu odista su se te fekalije ljudskog izmeta nagomilale u RH za koju su mnogi domoljubi i Branitelji kroz Hrvatsku povijest položili svoje živote, krv, dijelove tijela, i sve što su imali.

Kad bi se knjiga ili lista tih ljudskih izmetina i fekalija mogla svesti na samo par imena lakše bi se disalo, no imena tih izdajnika i veleizdajnika su se namnožila i nakotila što niti jedna država ovog svijeta ne poznaje ukoliko se hvali pobjedom u svom oslobodilačkom a ovdje Domovinskom ratu, kao što to od prigode do prigode čini Hrvatska.

Stoga ću u ovom tekstu posvetiti pozornost onima koji rade o glavi suverene i samostalne RH a jako ugodno i lagodno žive od nje i na njen račun, pa stoga krenimo redom:

-Dragan Markovina, Tvrtko Jakovina, Hrvoje Klasić, Milan Jergović, Vedrana Rudan, sve su to imena hrvatskih teoretičara i pisaca ,mnogi od njih su sveučilišni profesori koji uče našu djecu povijest na fakultetima, za to dobivaju sveučilišne plate, i druge beneficije a blate sva iskrena domoljubna Hrvatska nastojanja u kojima bi Hrvatska trebala živjeti i disati punim Hrvatskim plućima, a ne na škrge i daljinski iz raznih svjetskih centara moći kako to ovi potonji zamišljaju u svojim tekstovima i nastojanjima to prezentiraju.

-Aktualni predsjednik RH Zoran Milanović ,ateist, koji je u više navrata tražio bacanje spomen ploče ubijenim Hosovcima govoreći, “Bacite to negdje“, koji hoda svijetom sramoteći Hrvatsku na svakom koraku svojim nabulozama i bezvezarijama, idiotizmima i „Zoranizmima“ dijeleći šakom i kapom odličja minornim i beznačajnim predstavnicima postrojbi HVO-a u BiH kako bi se dočepao još jednog mandata Predsjednika RH. On je također poznat između ostalog kao inicijator onog zakona „Lex Perković“ kojim je imao namjeru onemogućiti izručenje udbaških zlikovaca Mustaća i Perkovića Njemačkoj čime j nanio neviđenu sramotu i blamažu RH u očima međunarodne zajednice.

-Stipe Mesić bivši predsjednik Veleizdajnik, poznat po dilanju strogo povjerljive dokumentacije ,transkripta RH u Domovinskom ratu Haškom tribunalu, nakon čega bi svaka država ovog svijeta osudila na najveću moguću zatvorsku kaznu takvog veleizdajnika što Hrvatska ne čini jer je zatrovana do tolike mjere da on još uvijek hoda na slobodi, održava neka predavanja u RH, BiH i mrsno ih naplaćuje svojim poznatim doskočicama koji uveseljavaju one koji mrze Hrvatsku a u njihovoj kući je uvijek dobrodošao.

-Notorni a još uvijek živi Josip Joža Manolić kojega ni smrt neće da pozove k sebi, jer joj se ne žuri, računajući kako će on dok je živ više nanijeti zla Hrvatskoj ovako star nego li da umre.

-Žarko Puhovski, Vesna i Zoran Pusić, poznati po blaćenju Hrvatske u zemlji i inozemstvu. Puhovski kao zaštićeni svjedok Haaga, a Vesna Pusić kao ministrica inozemnih poslova RH, koja je izjavila kako je „Hrvatska izvršila agresiju na BiH. “Zoran Pusić Vesnin brat također kroz svoje djelovanje sustavno blati i sramoti RH za što postoje bezbrojni materijalni dokazi.

-Nenad Stazić, SDP, “poznat po izjavi kako je: “Drug Tito šlampavo uradio posao na Križnom putu-Bleiburgu“, nakon čega bi netko takav u SAD-u ili Izraelu bio riješen po kratkom postupku

-Miroslav Škoro, izdajnik, koji je svojom kandidaturom u drugom krugu predsjedničkih izbora u RH direktno instalirao Zorana Milanovića na Pantovčak što ovih dana pokajnički i izjavljuje govoreći kako mu je greška što se nije priklonio Plenkoviću. Ali „kasno Marko na Kosovo dođe.“

-Predrag Peđa Matić, bezvezni idiot, bivši ministar branitelja RH, paranoičar, ispranog mozga, poznat po svojim zalaganjima kao Europarlamentarac za pravo žena na abortus, prava isto spolnih parova i svih drugih protu Božjih i protuprirodnih djelovanja u RH, a poglavito po izrugivanjima branitelja dok je bio ministar branitelja u Savskoj 1 u Zagrebu nazivajući ih pogrdnim imenom „Šatoraši.“

-Milorad Pupovac, vječiti predstavnik Srba u Hrvatskoj, kojemu je splet okolnosti namijenio tu ulogu premda je od svega toga osigurao sebi i svojim pokoljenjima miran i bezbrižan život nekoliko koljena naprijed, a sve zahvaljujući do dvorničkoj i podaničkoj politici premjera RH Andreja Plenkovića kojemu su ručice Srba u Saboru RH značile uvijek većinu.

-Anja Šimpraga, Potpredsjednica Vlade RH, koja je na to mjesto došla čistom „trgovačkom koalicijom“ Pupovca i Plenkovića.

-Dragana Jeckov, bivša saborska zastupnica, SDSS, koja je koristila srpski jezik u saboru, uvijek spominjući ubijenu obitelj Zec u Domovinskom ratu ne spominjući nikada stotine druge ubijene djece od kojih je dosta ubijeno u njenom susjedstvu u Vinkovcima odakle je rodom upravo od njenih sunarodnjaka koje je predstavljala u Saboru.

-Katarina Peović, saborska zastupnica Radničke fronte ,poznata po Zelenom traktoru i Jugoslovenskoj zastavi u Bleiburgu, koja bi u Saboru vraćala jugoslovenske zakone tipične za „bratstvo i jedinstvo, smrt fašizmu sloboda narodu.“

-Skupina Možemo, Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, Ivana Kekin, Sandra Benčić, Urška Raukar, direktni potomci četnika koji su nakon osvajanja Zagreba na silu oteli kuće i stanove Hrvatima koje su pobili i protjerali, i sada u Zagrebu promoviraju tipične sotonske zakone, igrajući sotonsko kolo sve do onog dana, do onoga jutra kada će gorjeti kao Sodoma i Gomora.

-Libelarni militanti koji svojim sotonskim performansima ometaju miroljubive molitelje krunice u Zagrebu i Splitu, koji šutke trpe njihovo bubnjanje, slinjenje, bauljanje, zviždanje, keženje zubi, plaženje jezika, njihove uvrede i psovke, tipično za one koje završe u paklu, zaštićeni Duhom Svetim koji na njih ne da niti će ikada dati niti jednog dodira njihovog prljavog.

-Peđa Grbin, SDP, antiprotivni element koji se želi dočepati vlasti kako bi RH dokusurio do kraja, a kroz vrijeme iza Domovinskog rata imao je sa svojim sljedbenicima nekoliko puta pokazati tko su i što su a nisu pokazali ništa. Uglavnom njihovo je vrijeme prošlo.

-Prodane duše u Generalskom zboru, koje potpisuju peticiju za oslobađanje Udbaških zlikovaca Mustaća i Perkovića i ne samo to. Uvijek su stajali na stranu aktualne političke vlasti u RH kao da je ona bezgrešna, a za njih jest bezgrešna jer ih izdašno financira u njihovim potrebama koje su svakim danom sve veće, zaboravljajući pri tome na one ucviljene, zlostavljane, zaboravljene istinske razvojačene Branitelje koji su im omogućili te Generalske činove.

-Bezveznjaković Rojs, koji iz dana u dan lupa ko Maksa po diviziji tulumareći diljem RH i BiH prateći kao vjerni pas, više bih rekao pudlica Predsjednika RH Zorana Milanovića koji je nebo i zemlja za razliku od Predsjednika Tuđmana u kojeg se on i dan danas kune.

-Usputna Vlatka Pokos i Jadranka Kosor, koje su potrebite bilo kakve medijske pozornosti, pa svaku javnu prigodu koriste kako bi se promovirale i nabacivale blatom na hrvatske branitelje, starohrvatski pozdrav ZDS, i gdje ih i sama asocijacija na slovo U ili ZDS nagonski tjera na podizanje kaznenih prijava protiv onih koji su namjerno ili nenamjerno izgovorili ili postavili negdje to slovo i pozdrav.

-Severina kojoj smetaju molitelji na trgovima, dvostruka „srpska nevesta“, a svi znamo tko je ona. Jedna izopačena i povampirena ženska već davno otuđena od Boga i Njegovih zakona, konačno i Hrvatskih zakona.

-Zoran Šprajc ,RTL poznati vakser, ptica raugalica kojoj se svatko ruga, koji u svakoj svojoj TV emisiji na MS mediju RTL koristi kako bi nekoga izrugao u čemu nema mjere niti će je ikada imati. Do kada ostaviti ćemo bližoj budućnosti.

-Aleksandar Stanković zvani Depra provokator na Yutel TV, autor serijala na HRTV “Vjetar u kosi“ samo pitanje je čijoj kosi? Njegovoj zacijelo ne jer je nema. Ali ima prostor na Javnoj HRTV premda radi protiv interesa ogromne većine Hrvatskog naroda.

-Šutljivi ili ušutkani Ante Gotovina. Zašto šutljivi ili ušutkani pitanje ćemo i dalje tražiti.

-Da nigdje nema ni na kakvoj javnoj RTV Marka Thompsona Perkovića a ima Balaševića, Bajage i ostalih, to može izgleda samo u Hrvatskoj.

-Konačno tko je nosio pogrešnu odoru -uniformu, M.P.Thompson ili Lepa Brena, postavljaju si pitanje mnogi Hrvati ovih dana, kao što isto pitanje postavljam i ja: “Jesmo li ja i moje kolege s ratišta isto tako možda nosili pogrešnu odoru pa nam se ovo događa?“

Vlado Marušić / OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk