BH BOT: Gross Kabirijeva popularnost na društvenim mrežama

PRO Oglas

OTPOR.Media je znao i ranije više puta, a to čini i sada, prenijeti razne vrste objava sa društvenih mreža (Facebook itd), ako ih smatra zanimljivim i vrijednim podastrijeti i širem auditoriju čitatelja u lokalnoj našoj sredini F BiH i BiH.

Sa profila „Facebook: „BH BOT“ u cijelosti prenosimo vrlo intuitivnu i zanimljivu analizu i osvrt na intervju koji je gosp Gross Kabiri dao jednom našem mediju tj dnevnoj tiskovini. Ipak, i ovaj slučaj pokazuje da bez obzira što se neki govori ili intervjui prenose u izvornom obliku u javnosti, ipak je ponekad potreban „PREVODITELJ“ , a kako bi sve ili one slabije upućene natjerao na kritičko razmišljanje.

Amirov pogled na događanja u Gazi svima je jasan i ne treba gubiti vrijeme na to. Nek živi u svom svijetu “istine”, međutim, sve mi se čini da je krenula neka “PERAČINA” ali opet nije on u stanju da se opere jer iza svake njegove najnovije izjave, čak vjerojatno plaćenog intervjua svom već najdražem večernjaku izbija istina, jer on je ON i ne može kontrolirati svoj ego, svoje namjere…. ŠTO BI REKLI MOŽDA NEDOSTAJE SAMOKONTROLA ILI JE PITANJE NESTABILNOG KARAKTERA

Današnje izjave gosta u Mostaru – Cijeli članak možete pročitati ovdje:

https://www.vecernji.ba/vijesti/kabiri-hamas-mora-biti-zaustavljen-za-dobrobit-palestinaca-izraelaca-i-cijeloga-svijeta-1725755

SUPREMATIST

Došao je on tako u BiH, a do dolaska, poznat samo u SVOM svijetu umjetnosti lansiran kroz Ermitraž muzej /Rusija/ i suradnju s MTA Fondacijom Izrael ako ćemo gledati s pozitivne “strane”. Naravno tu je i ona druga strana, negativna, prije njegovog dolaska “krah” s NK/FK Hapoel , pa opet “krah” u svijetu interneta, pa opet “krah” kod izgradnje stadiona u Tel Avivu u kooperaciju s Kinezima, a da ne pišem o njegovim “traženjima” po zemljama ex Sovjetskog saveza i raznih pokušaja u trgovini sa pšenicom, naftom, šećerom …

Naravno ima on još uvijek svoj biznis – d.o.o u Izraelu / Suprematist group Ltd. Interesantna firma, kada uđeš da pogledaš podatke i to na hebrejskom prvo što ti na oči izađe je UPOZORENJE OZNAČENO CRVENOM BOJOM : “KOMPANIJA KOJA KRŠI ZAKON” .

https://www.checkid.co.il/company/%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%98-%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%A4-%D7%91%D7%A2~%D7%9E-515278539

I tako pojavio se ovaj mirnodobski KRŠITELJ ZAKONA i današnji RATNIK I BRANITELJ IZRAELA iz Mostara / Op. pronašli ga Vlad i Laco student – aha, kada bi se lagali / doveli ga da spasi Aluminij dd Mostar. Došao nam on u pratnji ujke Isaac-a M. Tamir i kinezima, China Machinery Engineering Corporation, istim onim s kojima je preko svog d.o.o Suprematist group Ltd stadion mislio graditi u Tel Avivu pa frka nastala/, međutim Kinezi u BiH, kao i u Izraelu netragom nestali, svi se ušutjeli i osta nama Amir Gross Kabiri u prijevodu Amir MOĆNI Kabiri .

AMIR d.o.o KABIRI zv. 3 u 1

Sve već znamo, da mu je sav kapital koji je donio u BiH, u stvari onaj početni osnivački od 5.000 KM i osnova – stub budućeg carstva zvanog MTA GROUP, Aluminij Industrija d.o.o Mostar.

Kad se malo “preprodalo ” zaliha naravno uz pomoć domaćih “glavurdi” carstvo je počelo da se širi, i krenulo je nastajanje MTA GRUPACIJE , osniva drugi d.o.o MT Abraham d.o.o Mostar, pa iza toga Social Club d.o.o Mostar, naravno s njim na čelu.

Postaje AMIR d.o.o KABIRI zv. 3 u 1.

MTA GROUP – CAR JE GO

Naravno kad si na zadatku ili možda od nečega bježiš moraš se uklopiti i u društvenu zajednicu, pa krenulo, MTA brendiranje Židovske zajednice Mostara, onda sponzorstvo – čuj potpredsjednik HŠK Zrinjskog – hajd nek dokaže – zakoni su kod nas jasni, ali postade HŠK Zrinjski dio MTA Group.

Onda nam predstavi balerinu i slike kao svoje vlasništvo koje eto nama donese da nas kulturno uzdiže, pa otvori THE HUB OF FINE ARTS Mostar – nacrtao i putokaze po Mostaru – piše MUZEJ – a to je galerijski prostor u vlasništvu Aluminijuma dd Mostar, pa hajde što sve laže, ali i GALERISTA postade, točnije muzej otvorio, a ono što mu naslijediše mama i ujko iza dede Manusra Tamira Abrahama, jordanca prisvoji svojim vlasništvom, a vlasništvo mu nije, već je upisano kao vlasništvo Fondacije MTA, e sad moglo bi se tu još dosta toga napisati, ali za ovaj put dovoljno. I “tuđa” galerija i “tuđe” umjetnine u Mostaru mu postali dio MTA grupacije .

Idemo dalje, kaže on da je predsjednik Privredne Komore Države Izrael, ne sporim, odajem priznanje za ovo NAJOBIČNIJE TROČLANO UDRUŽENJE GRAĐANA, jedan član u međuvremenu pobježe kad shvati Amirovu “laž”, a druga ostade, jer je uposlenica i miljenica Amirova, tamo u onom prvom i drugom d.o.o. Ali upisa u grupaciju Amir i ovo najobičnije udruženje građana.

DRUŠTVENA ZAJEDNICA

Onda se ubaci on u Mostarski tradicionalni proljetni polumaraton / sponzor nakakav, a čudni likovi, gosti iz Izraela trčaše ovog travnja po Mostaru, al to Mostarce nije bilo briga, važno je trčati.

Onda dovede malenu Lanu Pudar, u crnilu joj rođendan proslavi, poslije slikica koja i malo sponzorstva, pa i ona postade dio MTA GROUP.

Dobro da još nije upisao i ono sponzorstvo Sarajevo filma festivala kao dio MTA Group, al nema veze, osvijetli on nama zemaljski Muzej incijalima svog dede iz Jordana.

Imao je on još niz poduhvata, dvije godine uzastopno u imovini Aliminijuma dd Mostar organizirao Equality Forum, ono volimo dugine boje, ma, ne, on je u stvari došao u Mostar da potakne društvene promjene. I potaknuo ih je…

Pitate se kako, pa obilježavanjem svoje teritorije nenormalnim brojem zastava Izraela, dvojezičnim bilbordima /Op.hebrejski/ po Sarajevu i Mostaru, između ostalog sarajlije počasti porukom “Vjerujemo u Vas – ko, tročlano udruženje građana – e pa hvala!

Onda je cijeli mjesec slavio 75.g svjetlosnim efektima i simbolima zemlje iz koje je došao, bojenjem asfalta u dugine boje, organizacijom after partija s cukama, medama i trbušnim plesašicama i svjetlećim ušima, pa sve do postavljanja barikada, stražarskih kućica, raznoraznim prijetnjama putem društvenih mreža.

I tako, PRETJERAO JE ŠTO JES JES, PA KRENUO DA SE PERE

I onda između ostalog onako u svom poznatom “stilu” izjavi za večernjaka njihov ” GOSPODARSTVENIK GODINE” :

… neće me ušutkati i otjerati ni prijetnje ni ucjene… TKO AMIRE, KO ?

… Možete nam suditi, ali nitko ne bi dopustio da se holokaust ikada više ponovi. Nikad više… ŠTO IMA BIH S HOLOKAUSTOM ?

…Inzistiram da svi doznaju istinu o Hamasu i njegovim zločinima.- TKO U BIH OD TEBE TRAŽI ISTINU?

… Sve će se te prijetnje rješavati jedna po jedna.. TKO ĆE I KAKO RJEŠAVATI ?

…Sigurnosne službe u BiH dobro rade svoj posao i želim im zahvaliti… DA DOBRO RADE ODAVNO BI TI BIO ISPRAĆEN, NADAM SE DA SI U PRAVU PA DA SU POČELI RADITI I TEBE LIJEPO ISPRATE ;

….Izrael ima pravo i obvezu zaštititi svoje građane… JA, I, ZNAŠ LI TI GDJE SI? U MOSTARU AMIRE, BOSNA I HERCEGOVINA AMIRE

…Ne osjećam nikakav strah. Rođen sam u Izraelu, prošao sam ratove, terorističke napade i znam kako se nositi s tim – ČUJ, A ZAR NE NAPISA TI JOŠ U LISTOPADU DA TI IDEŠ DA BRANIŠ SVOJU ZEMLJU, RATNIČNE? KAD I GDJE SI PROŠAO TA RATIŠTA, MISLIŠ PUTUJUĆI PO EX. SOVJETSKIM ZEMLJAMA, RUSIJI ILI PARIZU … ILI SAD RATUJEŠ PO MOSTARU???

…Mislim da se vidi s kojim kukavicama imamo posla. Svaka prijetnja je prijavljena nadležnim tijelima, a JA ĆU SE POBRINUTI I ISKORISTITI SVE SVOJE RESURSE I SREDSTVA koja mogu u skladu sa zakonima da svi ovi prostaci i, u biti, kriminalci plate cijenu i završe iza rešetaka. – HAJ ŠTO SU SVI HAMASOVCI, SAD SU I KRIMINALCI? IMAŠ TO TI TO I NEKE RESURSE OVDJE , INTERESANTNO ?

…Teroristička organizacija Hamas, KOJU SAM U POČETKU s razlogom nazivao nacističkom- MISLIŠ ONDA KADA SI NA SLUŽBENU ZASTAVU PALESTINE STAVIO KUKASTI KRIŽ?!

…Zaista, imam mnogo bliskih prijatelja koji su dio Islamske zajednice. – MOLIM OVE BLISKE AMIROVE PRIJATELJE IZ IZ DA SE SAMI OGLASE

…A ja se na ovo pitam: zašto ne mogu podignuti zastavu svoje zemlje? Što je to u Davidovoj zvijezdi što izaziva “nelagodu”? To je čisti antisemitizam. Nikad nisam omalovažavao ničiju zastavu – AMIRE ZASTAVA KOJA MOŽE LEGANO DA VIJORI CIJELO VRIJEME U BIH JE ZASTAVA JEDNE I JEDINE DOMOVINE. OPET ZABORAVLJAŠ GDJE SI?! ČUJ NISI, A ŠTO BI S PALESTINSKOM ZASTAVOM?

…Zadivljuje me što jedna izraelska zastava može učiniti u glavama ljudi. Takvi bi trebali potražiti pomoć. – HA HA, ŠTO JE U TVOJOJ GLAVI, PA JOŠ MALO ĆEŠ SE PRETVORITI U PLAVO BIJELO, A ZNAMO DA SI ONU ZVIJEZDU PONOSNO NA GRUDIMA NOSAO JOŠ U KAZHASTANU. USKORO U VAŠEM GRADU, AMIR GROSS KABIRI SVJETLEĆA HODAJUĆA ZASTAVA IZRAELA.

…Prava briga koju bi građani BiH trebali imati u vezi sa zastavama su one s oznakama ISIL-a koje se neometano vijore posljednjih tjedana tijekom prosvjeda u BiH. – GDJE SU AMIRE TE ZASTAVE, DE ŽIV BIO BAR BOTU ŠAPNI

…Dat ću sve od sebe da antisemitizam ne digne glavu u BiH. – EVO GA OTKRI SE SAM!

Od koje ste političke stranke najviše očekivali?– Ništa. Nisam naivan, mnogo sam naučio proteklih tjedana, a zaključke ću za sada zadržati za sebe. – AMIRE JE LI TO O HDZ BIH GOVORIŠ, AJME, MALI SLATKI NAIVKO, DAJ KOJI ZAKLJUČAK DA I RAJA ČUJE.

…Gospodin Jakob Finci je netko koga iznimno poštujem zbog njegova doprinosa židovskim zajednicama u BiH. Imamo međusobno poštovanje i razumijevanje za potrebe zaštite židovskih zajednica.- AMIRE, NE LAGI, NE KONSTATIRA TE, OGRADIO SE g. FINCI OD TEBE JOŠ POODAVNO

…Tvrdili ste kako je gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić podržavala Hamas. Zašto?

– Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić opravdavala je Hamasove zločine te se odlučila i dati izjavu kojom je relativizirala ubojstva – AMIRE JOŠ UVIJEK PAMTIŠ NEMOGUĆNOST OSVJETLJAVANJE VIJEĆNICE SVOJOM ZASTAVOM I ONAJ VATROMET ŠTO SI PLANIRAO IZNAD SARAJEVA, AMIRE, PRAVO SI ZLOPAMTILO

…Moramo ih skinuti s vlasti i dopustiti da ih zamijeni obrazovano i tolerantno vodstvo. Moramo odgajati i mlade generacije kako bi BiH imala bolju budućnost. – OTKRIO SE OPET SAM !

… Kao jedan od najvećih poreznih obveznika u BiH, koji je dao najveći doprinos njezinoj ekonomiji, moja je dužnost glasno govoriti kada mislim da nešto nije u redu i pozivam svakog građanina da iskoristi svoja prava i to učini na pravilan način i u skladu sa zakonima. – KAD SE VEĆ POZIVAŠ NA ZAKONE, PRVO IH POŠTUJ SAM, ALI SVE VAŽEĆE ZAKONE, KAKO U BIH TAKO I U IZRAELU I PRESTANI DA SE LAŽNO PREDSTAVLJAŠ

I za kraj:

DAO SAM PUNO VIŠE OD VEĆINE POLITIČARA U BIH ZAJEDNO, I TO SAMO U POSLJEDNJE ČETIRI GODINE. Sve što sam radio, radio sam s integritetom, transparentnošću i vjerom u BiH. Razumijem da me zbog mog uspjeha i liberalnog pristupa mnogi smatraju “preprekom” jer moj napredak pokazuje koliko su bili i još uvijek jesu nesposobni. – ODNOSI LI SE OVO NA DRAGANA ČOVIĆA ?

ŠTA SI TI DAO, TI SI SAMO OTEO I ZAUZEO !

video: Amir danas!

Vaš BiH BOT

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk