Djelatnici PU Ljubuški pronašli “ordinatora” iz Širokog Brijega koji je djelovao na njihovu području!

PRO Oglas

Policijski službenici OKP-a PU Ljubuški su radeći na razotkrivanju kaznenih djela Krađe i Teške krađe počinjenih u 2022. i 2023. godini na širem području Grada Ljubuškog, došli do pouzdanih informacija da je osoba M.Z.(1989) iz Širokog Brijega mogući počinitelj navedenih kaznenih djela.

Nad M.Z. je dana 23.05.2023. godine u službenim prostorijama PU Ljubuški zavedena kriminalistička obrada tijekom koje je isti ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio više kaznenih djela iz oblasti kaznenih djela protiv imovine KZ F BiH, i to jedno kazneno djelo Krađe iz čl.286 KZ F BiH počinjeno dana 11.08.2022. godine u Ljubuškom, i tri kaznena djela Teške krađe iz čl.287 KZ F BiH počinjena dana 03.12.2022.godine, dana 04.02.2023.godine i dana 08.05.2023.godine na širem području Grada Ljubuškog.

Tijekom davanja iskaza M.Z. je istražiteljima OKP-a PU Ljubuški priznao i izvršenje kaznenog djela Teške krađe koje je dana 08.05.2023. godine počinio na širem području Ljubuškog, a koje nije prijavljeno Policijskoj upravi Ljubuški od strane oštećenog, nakon čega su policijski službenici izvršili provjere te utvrdili da je navedeno kazneno djelo zaista i počinjeno.

O svemu navedenom je izvješten dežurni županijski tužitelj u Širokom Brijegu, a po kompletiranju predmeta policijski službenici PU Ljubuški će protiv M.Z.(1989) dostaviti izvješće o počinjenom kaznenom djelu za gore navedena kaznena djela, a za kaznena djela za koja je ranije dostavljeno izvješće uputit će dopunu izvješća Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu, navodi se u priopćenju Uprave MUP-a ŽZH.

OTPOR.Media

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk