Dvadeseta godišnjica osnivanja Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama ŽZH

PRO Oglas

Danas se navršava punih dvadeset godina kako je u Posušju održana osnivačka skupština Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Županije zapadnohercegovačke. Ovoj skupštini bili su nazočni predstavnici srednjih škola iz Ljubuškog, Gruda, Širokog Brijega te domaćina, Posušja.

Između ostalih odluka na ovoj skupštini donesena je i ona najvažnija, a to je odluka o utemeljenju Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Županije Zapadnohercegovačke. Na skupštini je usvojen i Statut sindikata te su osnovana tijela sindikata i izabrani ljudi koji će biti na čelu tih tijela.

Tako je za predsjednika skupštine sindikata imenovan Mate Grbavac iz Ljubuškog, za predsjednika Predsjedništva sindikata Darko Polić iz Posušja, dok je tajnikom sindikata imenovana Ivanka Mandić iz Širokog Brijega.

Pored ovih tijela stvorene su i sve ostale strukture koje su potrebne i odgovorne za normalan rad ovog sindikata. Što se tiče pristupa u ovu sindikalnu organizaciju, on je zasnovan na potpuno dragovoljnoj osnovi, a pravo pristupa imaju svi djelatnici u srednjem školstvu Zapadnohercegovačke županije.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO