Generale nisi sam i nikada nećeš ostati sam dok je god čiste i neokaljane Hrvatske duše i Hrvatske krvi!

PRO Oglas

Sinoć, dana 29.11.2023.godine s početkom u 20,00 sati kod Spomen Križa u Širokom Brijegu, predstavnici braniteljskih udruga s područja Širokog Brijega i ŽZH, razvojačeni branitelji HVO-a te predstavnici navijačke skupine „Škripari“ su zapalili svijeće i izmolili prigodnu molitvu za spokoj duše Generala Slobodana Praljka koji je prije 6/šest godina na ispolitiziranom i nepravednom tzv “Međunarodnom sudu pravde“ u Den Haagu radije izabrao smrt nego li život obilježen stigmom ratnog zločinca.

General koji je bio iznimno častan i pošten čovjek, intelektualac sa tri završena fakulteta, koji je imao izuzetne vojne i humane zasluge u Domovinskom ratu u RH i BiH.

General kojeg je krasila hrabrost, domoljublje i častoljublje, čestitost, koje se rijetko rađa u čovjeku. Čovjeku koji nije poznavao podlost i izdaju a obje te karakteristike zlih i pokvarenih ljudi su ga otpratile s ovog svijeta, nadamo se u neki bolji i pravedniji svijet gdje vladaju neki drugi zakoni suprotni od zakona tih kreatora tzv “podjeljene odgovornosti“ i tzv “UZP-Udruženog zločinačkog poduhvata“, etikete koja se nepravedno prišila na tom istom tzv “Međunarodnom sudu pravde“ hrvatskim vojnim i političkim predstavnicima u BiH i RH, a koju etiketu danas koriste upravo oni kojima je pokojni General Slobodan Praljak u više navrata nesebično pomagao u Domovinskom ratu, prije njega ali i poslije njega. Ne sam.

Generale nisi sam i nikada nećeš ostati sam dok je god čiste i neokaljane Hrvatske duše i Hrvatske krvi koja diše isti takav čisti Hrvatski zrak bez smoga kojeg šire unutarnji i vanjski neprijatelji hrvatskog naroda unutar njega i van njega, a takvih je nažalost ne mali broj premda danas ubiru plodove upravo tvoje borbe i borbe istinskih hrvatskih branitelja i domoljuba.

Nikada te Generale nećemo zaboraviti i živjeti ćemo dan za danom kada ćeš i na ovom svijetu u potpunosti biti oslobođen svake kaznene odgovornosti u Domovinskom ratu što je jedino istinito i pravedno, dok smo u potpunosti sigurni kako si na onom svijetu pronašao milost kod svemogućeg i milosrdnog Nebeskog Oca, gospodara neba i zemlje unatoč tvojoj ljudskoj slabosti koju si načinio iz ogromne ljubavi za hrvatskog čovjeka.

Hvala ti Generale što si na tom ispolitiziranom i nepravednom sudu ismijao i ponizio iste te nepravedne suce kao i cijelu tzv “međunarodnu zajednicu“ koja kazneno goni samo male narode i male ljude koji su se drznuli braniti svoje dajući sve što su mogli i imali, dok velike ribe, iz tzv“velikih i ekonomski najrazvijenih država ovog svijeta“ taj isti sud u širokom luku zaobilazi a zove se „Međunarodni sud pravde“.

Koje i čije pravde znamo to odavno.

Počivao u miru Božjemu Generale Praljak!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO