Je li itko ostao u HDZ-u BiH HBŽ?

PRO Oglas

Donedavno se pisalo o nezadovoljstvu unutar HDZ-a BiH Hercegbosanske županije, ostavkama, izlascima, turbulencijama i lošoj kadrovskoj politici. Osim što su nedavno u HDZ-u BiH Tomislavgrad nastale promjene i stranka doživjela eutanaziju, slično se događa i u Livnu. Nakon nestanka par eminentnih imena s političke scene HDZ-a BiH ove županije, ova stranka je doživjela i odlazak jedne mlade zastupnice koja je tek na početku svoje političke karijere rekla „NE“ preko mojeg imena. HDZ se ni tada nije osvijestio, pa su zadali udarac i najgore poniženje najvjernijem koalicijskom partneru dr. Josipu Periću i njegovom HNL-u, koji je uspješno i nakon toga oprostio nevjerstvo, ili se pak radi o zajedničkoj obmani javnosti.

Ali ni to nije sve, saznajemo kako je HDZ BiH danas izgubio jednog člana koji je odlepršao u „toplije“ gnijezdo. Naime, radi se o Perici Sužnju, odnedavno novom predsjedniku Temeljnog ogranka Priluk koji je podnio ostavku, razlozi su za sada nepoznati, a priča se da se razlog krije u nezadovoljstvu stranačkim vodstvom Gradskog odbora Livno i Županijskog odbora.

No, šuška se, kako stanje i u drugim Temeljnim ograncima nije bolje i da će nastupiti osipanja. U Tomislavgradu jedinstva odnedavno nikako i nema, a Kupres je svakako pao u ruke Ivana Vukadina.

Očito je da dolazi početak kraja, dok Predsjednik Županijskog odbora gleda kako jeftino udati HDZ BiH i sebi osigurati status vječnog predsjednika, jedan po jedan član napušta gnijezdo.

Dragan Čolak / OTPOR.Media

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk