KAKVA DVOLIČNOST!!! Predsjedništvo HDZ-a BiH iz Banje Luke čestitalo svima Dan neovisnosti BiH. Kažu da je to ‘ustavno domoljublje’

PRO Oglas

Redovna sjednica Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine održana je u petak u Banjoj Luci u prostorijama Franjevačkog samostana Petrićevac, kojega je 2003. godine pohodio papa Ivan Pavao II.

Dužnosnici HDZ-a su razgovarali o aktualnoj političkoj situaciji na svim nivoima, s naglaskom na aktivnosti koje su ključne na putu otvaranja pregovaračkog procesa s Europskom unijom tijekom ovog mjeseca.

Čestitajući Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine, Predsjedništvo HDZ-a BiH istaknulo je kako upravo i 1. ožujka obvezuje sve žitelje na ustavno domoljublje i poštivanje državotvornih naroda i svih njihovih prava.

“Za dobrobit stabilnosti, razvoja i napretka BiH”, ponovno je istaknuto “kako je nužno prekinuti prakse koje narušavaju prava i jednakopravnost tri konstitutivna naroda, kao i stabilan politički dijalog. U tom svjetlu je naglašeno kako se bez odlaganja treba pristupiti izmjenama i dopunama Izbornog zakona BiH”.

Također, govoreno je o pripremama za lokalne izbore koji će se održati u listopadu, te su razmatrane planirane aktivnosti u svim stranačkim tijelima Hrvatske demokratske zajednice BiH širom Bosne i Hercegovine, kazali su iz HDZ-a BIH.

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO