Kočerinski poskoci pokupili 20 medalja na “2. POSKOK KUP 2022.”

PRO Oglas

U subotu 25.6.2022. godine u Posušju održalo se međunarodno taekwondo natjecanje “2. POSKOK KUP 2022.”.

Na natjecanju se okupilo oko 300 natjecatelja u disciplinama sportska borba i kick. Za kočerinski klub nastupila su 22 poskoka a osvojeno je 20 medalja. Najuspješnija je bila Marija Sabljić koja je u disciplini kick osvojila zlatnu medalju. U istoj disciplini srebrne medalje osvojili su Marija i Roza Rita Savić te Anamarija Gašpar. Brončane su osvojili Filip Vukoja, Matija Kožul, Ana Mikulić, Antonija Vukoja i Lea Ivanković.

U disciplini sportska borba čak pet kočerinskih poskoka izgubilo je u borbi za zlato pa su se srebrnom medaljom morali zadovoljiti Marija Sabljić, Matija Kožul, Antonija Vukoja, Anamarija Gašpar i Nika Vukoja. Brončane medalje u ovoj disciplni osvojili su Filip Vukoja, Roza Rita Savić, Ana Mikulić, Petra Banožić, Lea Ivanković i Klara Udovičić.

Kočerinski poskoci su osvojili pehar za ekipno treće mjesto u disciplini KICK, drugi je bio Crostar iz Mostara a prvi Poskok iz Posušja. Ovo je ujedno bio i posljednji nastup kočerinskih poskoka u prvom djelu sezone. Jedan dio članova nastavlja trenirati i tokom ljeta dok će jedan dio na zasluženi odmor do jeseni kada će se moći upisati i svi ostali koji žele.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO