Kod trudnica, mRNA cjepiva protiv COVID-a ciljaju na placentu, krv iz pupčane vrpce i fetus

PRO Oglas

Recenzirana studija objavljena u American Journal of Obstetrics and Gynecology predstavlja nove dokaze o štetnosti cjepiva protiv COVID-a na trudnice i njihove bebe. Po prvi put, istraživači pokazuju kako se mRNA cjepiva protiv COVID-19 može infiltrirati u krv iz pupčane vrpce i prodrijeti kroz fetalno-placentarnu barijeru, ciljajući maternicu i fetus u razvoju sa stranim šiljastim proteinima.

Kada objašnjavaju sigurnost svojih mRNA cjepiva, proizvođači uvjeravaju da se mRNA razgrađuje u deltoidnom mišiću primatelja cjepiva, ostavljajući im snažan imunološki odgovor. Neovisni znanstvenici više su puta opovrgli ovo lažno uvjeravanje.

Ne samo da ubrizgana mRNA pobjegne s mjesta ubrizgavanja, već se može “sustavno proširiti” na placentu i krv iz pupčane vrpce fetusa. Najnovija istraživanja pokazuju da navodno cjepivo nije nikakvo cijepljenje, već više oružje koje cilja na reprodukciju i buduće generacije ljudi. Sposobnost mRNA da cilja posteljicu već je objavljena prije uvođenja cjepiva protiv COVID-19.

Nakon što je mRNA stigla do reproduktivnog sustava trudnica, istraživači su uspjeli otkriti šiljaste proteine u tkivu posteljice. MRNA ne samo da prelazi fetalno-placentalnu barijeru, već također ostaje bioaktivna, tjerajući tijelo da proizvodi toksične šiljaste proteine u dijelovima tijela gdje su prirodni biološki procesi neophodni za održavanje života.

“Primarni cilj studije bio je istražiti nedostatke znanja o mRNA terapijama tijekom trudnoće, korištenjem cjepiva protiv COVID-19 kao temelja za budući terapijski razvoj mRNA, s obzirom na njegovu utvrđenu upotrebu”, rekao je odgovarajući autor studije, neonatolog dr. Nazeeh Hanna.

Ovo preliminarno, ali revolucionarno istraživanje provedeno je na dvije trudnice i njihovim bebama. Pacijentica jedan je 34-godišnja žena koja je cijepljena s dvije doze Pfizerovog cjepiva protiv COVID-19 i dva dodatna docjepljivanja, jednim od Moderne i jednim od Pfizera. Dva dana prije porođaja njezine bebe carskim rezom, pacijentici Jedan je ubrizgano cjepivo Moderna mRNA COVID-19.

Istraživači su odmah otkrili “primjetno visok signal” mRNA cjepiva u tkivu placente decidue, što je specijalizirani sloj endometrija koji čini bazu posteljice. MRNA cjepiva također je otkrivena u uzorcima krvi pupčane vrpce i majke. To bi moglo dovesti do ubrzane sinteze proteina u osjetljivim dijelovima tijela, što može imati neželjene učinke na reproduktivni sustav i potencijalno štetne učinke na stanični, hormonalni i genetski razvoj potomaka.

Pacijentica dva je 33-godišnja žena koja je primila dvije doze Pfizerovog cjepiva protiv COVID-19. Druga doza primijenjena je 10 dana prije vaginalnog poroda njezine bebe. Kada su istraživači analizirali posteljicu, pronašli su biološki aktivne šiljaste proteine. MRNA cjepiva učinkovito je migrirala kroz krv i preko fetalno-placentarne barijere, gdje je otimala normalnu sintezu proteina u stanicama.

Daljnjom analizom utvrđeno je da je mRNA cjepiva lokalizirana u stromi resica, što je sloj vezivnog tkiva koji podupire fetalne kapilare i trofoblast vilusa. Ovo je zabrinjavajući razvoj događaja, s obzirom na to da je trofoblast vila primarna barijera između tkiva majke i fetusa. Ova barijera je odgovorna za razmjenu hranjivih tvari između majke i fetusa.

Prema studiji, bila su potrebna dva dana da mRNA cjepiva dođe do placente i prevede šiljaste proteine, neizbježno našteteći tkivu posteljice i zdravom razvoju fetusa u tom procesu. Kada mRNA cjepiva ponovno kodira fetalne stanice za proizvodnju stranih šiljastih proteina, fetus nema pristup proteinima koji su mu potrebni za zdrav razvoj.

Ni mRNA ne stvara odgovarajući imunološki odgovor na šiljaste proteine koje prevodi. Prema analizi, kontinuitet mRNA cjepiva (koji je neophodan za aktiviranje imunološkog odgovora) varirao je u različitim uzorcima. MRNA je bila u velikoj mjeri fragmentirana u krvi iz pupčane vrpce i stabilnija u placenti. Kod pacijenta jedan samo je 23% mRNA još uvijek bilo netaknuto. Kod drugog pacijenta zadržano je približno 42% početnog integriteta mRNA. Kod pacijenta jedan, integritet mRNA bio je 85% u krvi majke. Do vremena kada je stigao do krvi iz pupčane vrpce, degradirao je na 13% održivosti.

Ukazujući na Sustav izvješćivanja o nuspojavama cjepiva (VAERS), dr. Hanna je rekao da postoje “izvješća o umiranju dojenčadi od trombocitopenije (niskih trombocita) nakon majčinog cijepljenja.” Rekao je da također postoje “dokazi da su dojenčad imala srčani udar u maternici nakon majčinog cijepljenja.” Dodao je: “Ništa od ovoga nije nova informacija. Jednostavno je široko i sustavno cenzuriran.”

Logicno.com

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO