Kuglači Posušja pobjedom u zadnjem kolu osigurali naslov državnog prvaka

PRO Oglas

Završeno je 18. kolo Premier lige BiH u kuglanju, a ekipa Posušja je domaćem terenu uzela još jednu pobjedu. Rezultatom 7: 1 pobijedili su Zrinjski iz Mostara u utakmici koja je odigrana u nedjelju (14. ožujka) u Bagušića kuglani u Posušju. Za voditelja kuglaša iz Posušja Ivana Iku Petrica pobjeda je bila očekivana. „Mi smo ovdje u Posušju zasad neosvojivi“, kazao je Petric.

Do kraja lige ostalo je još 4 kola, a nedjeljnom pobjedom osigurali su Posušani naslov prvaka Bosne i Hercegovine. U slučaju da Posušani i izgube sva četiri kola, što je teško moguće, Posušje će i dalje imati vrh tablice i mjesto prvaka Bosne i Hercegovine. Drugu godinu za redom.

I jučer su braća Petric, Iko i Pere bili najbolji. „Pere je oborio 652 čunja, a ja 650 čunjeva. No, ipak moram istaknuti cijelu ekipu jer su odlično odigrali. Ne samo danas, nego inače što se i vidi po rezultatima“, kazao je Ivan Petric.

Iduću utakmici, kuglači Posuška odlaze u Teslić u goste ekipi „Mineral“, još jednoj ekipi koja se nalazi u sredini ljestvice. Bez obzira na siguran naslov, kuglači Posušja najavili da i u Teslić idu po pobjedu.

Radioposusje.ba

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO