Ministar Ramo Isak njem pored usta i slijep pored očiju – U jednoj riječi i manipulator i spletkaroš!

PRO Oglas

Prije nekoliko dana je i sam ministar Ramo Isak bio obavješten/upoznat o postavljenoj barikadi i stražarskoj kućici na javnoj površini ispred kruga Aluminij dd Mostar koji je većinskom vlasništvu F BiH, a ne kako mediji već dugo prenose PLASIRANU NOTORNU LAŽ DA JE VLASNIŠTVO AMIRA GROSS KABIRI-ja.

Je li Ramo Isak znao da je on Ministar i za područje ispod Ivan planine, te da kriminal koji se događa južno od „ Šeher Sarajeva“ je itekako njegova ingerencija, i ingerencija njegovih policijskih struktura.

Nema intervjua, u kome gosp Isak, punim ustima i energijom propovijeda o borbi protiv korupcije, kriminala, te propovijeda da smo sigurni kao F BiH i BiH, pa ovo zadnje u Hayat TV Isak izjavljuje da će uhititi i Dodika ako dobije nalog, a gosp Ramo, Nikšić, Lakić u Vladi, znaju i imaju palete dokumentacije napismeno sa dokazima, da treba da uđu u Aluminij i Aluminij Industries te da uhićuju – dokaze imaju o počinjenju teških kaznenih djela financijskog kriminala, pa u konačnici i udara na Ustav BiH.

U Nedjelju na Hayat TV je gosp Isak branio Ustav, branio Dayton, obećavao uhititi tko to naruši i ugrozi, međutim, na brojnim portalima, a i u Vladi svi znaju za podrivanje Ustava BiH od Izraelskog državljanina Amir Gross Kabirija, koji je otvaranjem Udruženja Građana, predstavljajući ga kao Gospodarsku Komoru države Izrael, ozbiljno narušio Ustav i izazvao diplomatski skandal (te počinio desetke kaznenih djela financijskog kriminala, korupcije itd).

I Ramo i dvojac spomenuti u Vladi znaju, jer čitaju i prate medije, da su i politički analitičari etiketirali gosp Kabirija kao prijetnju, te osobu koja podiže međunacionalne tenzije pogotovo u Mostaru.

Objave gosp Kabirija na društvenim mrežama su bile dovoljan dokaz da se Kabiri privede i podigne kaznena prijava samo zbog objava. Ali, ne naši čuvari mira, smatraju da bi to bilo možda antisemitski, kao što je i antisemitski procesuirati kriminal koji gosp Gross Kabiri tri i pol godine neprikosnoveno sprovodi u tvornici Aluminij, a ta tvornica je u suvlasništvu Vlade F BiH te jedino Vlada F BiH može donositi odluke u svezi te imovine, i sudbine tvornice, a sudbinu je Vlada zapečatila 2020 g davši tvornicu, dokazali smo prevarantu, kriminalcu, dokazali smo i sudske procese koji se vode protiv njega u Izraelu, kao i najkrupnija počinjenja kaznenih djela nad Aluminijem.

DANA 06.11.2023. POLICIJEKE SNAGE MOSTARA I HNŽ, EXPRESNO UPALE U ALUMINIJ NAKON DOJAVE, ALI NISU UHITILI………

DOJAVE ČEGA?

Svim snagama ove države koje brane Ustav, red, mir, poredak i zakone ove Države, dojavljeno je I DOKAZANO desetke puta kroz posljednje tri godine o svakom počinjenom kaznenom djelu gospodarskog kriminala teškom stotine milijuna KM, dojavljeno je o podrivanju Ustava BiH, dojavljeno je i javno o poticanju nacionalnih tenzija stranog državljanina sa privremenom dozvolom u BiH. I što se dogodilo? Dogodilo se VELIKO NIŠTA!!!

Nitko nije reagirao nikada. Da, gosp Ramo Isak, nije nitko nikada reagirao na sustavni kriminal udružene skupine koju predvodi strani državljanin sa privremenim boravkom u BiH, a dio te skupine su i vaše kolege iz EX Vlade i /ili sadašnje Vlade.

Danas, expresno nakon dojave o podmetnutoj bombi u tvornici Aluminij, policijske snage, specijalci, su djelovali te ušli u Aluminij. Ušli su u Aluminij, ali nisu privodili i uhićivali.

Prije neki dan, taj isti strani državljanin je napravio presedan, možemo reći europskih razmjera, te je na javnu površinu tj cestu, koja vodi do Aluminija postavio barikade, zapriječio put. Slike su obišle Regiju.

Brojni preplašeni građani su navedeno prijavljivali policiji, ali je sve zataškano kao da se ništa nije dogodilo.

Da li je podignuta kaznena prijava zbog postavljanja na cestu koja je javna površina barikada.?. Koliko znamo nije, jer je Moćnom Velikom Gross Kabiriju dopušteno i da otkida i nagriza Ustav BiH, pa što onda znači pokoja barikada na nekoj cesti?

Ponovno, Mi, koji smo glas naroda i građana, dokazujemo selektivnost primjene zakona…..

TAKO OTPOR.MEDIA PRENOSI I OSVRTA BH BOT-a sa Facebooka na situaciju i opsadno stanje koje se dogodilo u tvornici Aluminij.

KOGA ČUVA POLICIJA

PROŠLI SU TAKO DANI, A JAVNOST NEMA POVRATNU INFORMACIJU TKO JE POSTAVIO BARIKADU I STRAŽARSKU KUĆICU ISPRED I NA VLASNIŠTVU FEDERACIJE BIH, PO ČIJEM NALOGU, ZAHTJEVU I ODOBRENJU SE USKRAĆUJE BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA SLOBODA KRETANJA I TKO SU, ČIJI SU TI STRAŽARI I GDJE SU REGISTRIRANI I PROTIV KOGA SU ONI. IDALJE POZIVAMO RAMU ISAKA DA PREKO STRUKTURA MINISTARTVA ISPOD NJEGA DADE JAVNOSTI ODGOVORE.

A KLJUČNO PITANJE JE ZAŠTO JE GOSP VELIKI I MOĆNI GROSS KABIRI IZUZET OD PRIMJENE ZAKONA OVE DRŽAVE?????

SLAGAO I AVAZ

Međutim, danas pukla “BOMBA” da je netko “DOJAVIO BOMBU”/Op. već Bot napisao osvrt ranije/, KAKO AVAZ PRENOSI KAD JE POZIV PUTEM TELEFONA POSTAO DRAMA

… DRAMA u Mostaru: Nepoznata osoba pozvala sjedište Aluminija i prijetila “da će sve dići u zrak”…

https://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika/866068/drama-u-mostaru-nepoznata-osoba-pozvala-sjediste-aluminija-i-prijetila-da-ce-sve-dici-u-zrak

AVAZ JE DRAMA SAM OD SEBE. Možeš mislit , nepoznata osoba nazvala pa prijetila, OK, ali ODMAH reagirali djelatnici MUP-a – ŠTO I TREBAJU, ali gdje su bili ti isti djelatnici na dojavu BARIKADA I “CRNIH STRAŽARA”.

Reći će Vam BOT –NIGDJE, a ako griješim, ispravite me

Zna li se koliko to BH života vrijedi Amir Gross Kabiri

ONAKO GRATIS ZA ČITATELJE – JOŠ JEDNA LAŽ

Piše portal SPORTSKE neki dan, pa PAZI NASLOVA

… GAZDA Zrinjskog iz Izraela reagirao na parolu navijača Čelika, bio je kratak i jasan…

PA SE NASTAVLJAJU: Izraelski poduzetnik Amir Gross Kabiri, potpredsjednik i GLAVNI FINANCIJER HŠK Zrinjski, osudio je uvredljivu parolu protiv svog kluba koju su iznijeli navijači Čelika tijekom utakmice.

Povodom toga “GAZDA” nema potrebe detaljno, BOT je ranije objavio da AMIR GROSS KABIRI nit je vlasnik, izvinjavam se neki GAZDA .

Sad pitanje za “milijun dolara”, za “organe” ili HŠK Zrinjski ili Države BH – tko je TOČNO taj “VELIKI FINANCIJER “HŠK Zrinjski –

MTA Group Izrael ili Amir Gross Kabiri osobno?

Po pitanju “GAZDINOG” velikog financiranja par crtica:

Za infrastrukturne radove: Zrinjski i Sarajevo u 2023.g dobili po 50.000 KM iz budžeta FBiH

U financijskom izvještaju za 2022.g za HŠK ZRINJSKI stoji

-Prihodi – 8.946.454 KM
-Rashodi – 7.778.791 KM
-Potrošeno na plaće 4.353.642 KM

Šta li će samo sutra SMISLIT I SLAGAT

Obavezno pogledajte video do kraja linkovi su ispod videa:

https://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika/866068/drama-u-mostaru-nepoznata-osoba-pozvala-sjediste-aluminija-i-prijetila-da-ce-sve-dici-u-zrak

https://scsport.ba/za-infrastrukturne-radove-zrinjski-i-sarajevo-dobili-po-50-000-km-iz-budzeta-fbih

https://www.federalna.ba/izdvajanja-grada-za-velez-i-zrinjski-ne-nailaze-svugdje-na-odobravanje-gq0wo

https://www.jabuka.tv/zrinjski-ima-najveci-a-posusje-najmanji-proracun-u-premijer-ligi-bih/

https://sportske.ba/clanak/gazda-zrinjskog-iz-izraela-reagovao-na-parolu-navijaca-celika-bio-je-kratak-i-jasan/

Vaš BiH BOT

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO