Nekada su u Širokom Brijegu problem bile kišne vode, ali problema više skoro pa i nema!

PRO Oglas

Programom razvoja komunalnih djelatnosti od posebnog društvenog značenja Komunalnog poduzeća “Lištica” na Lištici, na koji je SO Lištica na sjednici dala suglasnost, predviđeno je 1.500.000,00 dinara za rješavanje prvog stupnja odvođenja kišnih voda iz naselja Lištice.

Dogodilo se to na sjednici održanoj na današnji dan (04. ožujka) 1983. godine.

Naime, za vrijeme većih oborina, vode su se slijevale iz područja Pecare, Puringaja i drugih mjesta te gotovo prekidale promet na magistralnoj cesti kroz Lišticu.

No, na svu sreću, današnja cestovna infrastruktura kroz središnji dio Širokoga Brijega, koji više nije općina nego grad, u gotovo je besprijekornom stanju, iako ponekada dođe do nakupljanja većeg vode na cestama isključivo kada je kišno vrijeme. Izgrađen je i veći broj kružnih tokova, sve za vrijeme predviđenih rokova, a koliko je ovaj grad napredovao najbolje govori spoznaja kako je na čelu grada već peti mandat ista osoba, pa ako bude sreće i ukoliko posluži junačko zdravlje za očekivati je da će na poziciji gradonačelnika Miro Kraljević srušiti i rekord pok. Milana Bandića koji je bio najdugovječniji gradonačelnik Zagreba, međutim rekordi tu i jesu da se ruše, pa usprkos tome što oporba ovdje još uvijek koliko-toliko miga teško da se tek tako može ugroziti “Brku sa Vagana”.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO