Održana 33. sjednica Vlade ŽZH, usvojena Izvješća, donesene Odluke, Veliki petak neradan dan u ŽZH

PRO Oglas

U utorak 26. ožujka 2024. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Predraga Čovića, u Širokom Brijegu je održana 33. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je utvrdila tekst Prijedloga Odluke o davanju suglasnosti na Statut Javne ustanove Zavod za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke, kojeg je donijelo Upravno vijeće navedene Javne ustanove, te ga uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je usvojila Periodično izvješće o izvršenju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2023. godine.

Usvojeno je Izvješće o radu Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje za 2023. godinu; Izvješće o radu Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu; Izvješće o radu Ureda za zakonodavstvo Vlade Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu; Izvješće o radu Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2023. godinu; Izvješće o korištenju sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća u 2023. godini te Program rada Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2024. godinu.

Također, Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2024. godinu; Odluku o davanju suglasnosti za sporazumni raskid Ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 1984/1 k. o. Jare, Široki Brijeg te Odluku o davanju suglasnosti za sporazumni raskid Ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 408 k. o. Dužice, Široki Brijeg.

Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke, petak 29. ožujka 2024. godine (Veliki petak) proglašen je neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO