Ostao je bez ženske zbog većeg “frajera”, ostao bez ćuke, bliskih prijatelja, nije više ni predsjednika FK Borac

PRO Oglas

Milan Tegeltija podnio je ostavku na mjesto predsjednika Fudbalskog kluba Borac.

Svoju odluku već je priopćio nadležnim u banjalučkom klubu, ali i podijelio sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

“Vrijeme je za promjene, Borac će do kraja siječnja dobiti novog predsjednika kluba. Već sam vas prije Nove godine obavijestio o mojoj ideji da je zrelo vrijeme da Borac, u organizacijskom smislu, napravi korak naprijed i uspostavi i imenuje novog predsjednika koji bi u punom kapacitetu bio menadžer kluba. S mojim prijateljima iz uprave kluba razmijenio sam ovu ideju i dao argument za nju. Dugo pričamo o svim prednostima i nedostacima tog, po meni, organizacijskog iskoračenja i drago mi je da vas obavijestim da smo se dogovorili oko ideje i da će do kraja siječnja Borac dobiti novog predsjednika – Upravitelja kluba”, napisao je Tegeltija na Facebooku.

Istakao je kako će danas skupštini podnijeti ostavku na mjesto predsjednika nakon čega će skupština imenovati novog čelnika kluba.

“Klub će krenuti u tom novom smjeru što će, uvjeren sam, donijeti organizacijski napredak klubu. Što se mene tiče, moji prijatelji iz rukovodstva kluba i novi predsjednik će i dalje imati moju punu podršku, samo sada u drugom svojstvu. Ponosan sam na organizacijski, infrastrukturni i rezultatski uspjeh koji smo ostvarili u proteklih osam mjeseci te sam uvjeren da će, na tim temeljima, klub nastaviti rasti iz dana u dan i kao organizacijski i infrastrukturni i rezultati. Hajde Borac”, poručio je Tegeltija.

Podsjetimo, Borac je jesenji prvak Premijer lige BiH te će se do kraja sezone boriti za titulu prvaka države.

OTPOR.Media

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk