Pet volontera Crvenog križa ŽZH dobilo priznanja “Volonter godine” Crvenog križa FBiH

PRO Oglas

Pet volontera Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke dobilo je priznanja “Volonter godine” Crvenog križa FBiH koja su im svečano uručena u utorak u Sarajevu povodom Svjetskog dana volontera.

Nataša Medić iz Ljubuškog dobitnica je priznanja “Volonter godine” za posebno značajne rezultate postignute u oblasti pružanja socijalnih usluga.

Srećko Mikulic iz Gruda priznanje “Volonter godine” dobio je za posebno značajne rezultate i ostvarene ciljeve na promociji i unaprijeđenju Crvenog križa u zajednici.

Ivica Šaravanja iz Širokoga Brijega dobio je priznanje “Volonter godine” za posebno značajne rezultate postignute u oblasti upozoravanja na opasnost od mina.

Srećko Vukojević iz Ljubuškog dobitnik je priznanja “Volonter godine” za posebno značajne rezultate postignute u okviru programa pripravnosti i odgovara na prirodne i druge nesreće.

Domagoj Ledić iz Širokoga Brijega dobitnik je priznanja “Volonter godine” za posebno značajne rezultate postignute u oblasti dobrovoljnog davalaštva krvi.

“Svim našim dobitnicima priznanja kao i svim volonterima i svim osobama koje doprinose razvoju i ugledu Crvenog križa ovim putem želim čestitati Svjetski dan volontera te ih zamoliti da svojim angažmanom svijet nastave činiti boljim”, izjavio je tajnik Crvenog križa ŽZH i član Predsjedništva Crvenog križa FBiH Josip Zelenika.

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO