Predsjednik Vlade ŽZH s ekipom iz ministarstva upriličio božićno druženje s predstavnicima medija

PRO Oglas

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović jučer je u restoranu Marića Gaj u Grudama upriličio božićno druženje uz prigodan domjenak s predstavnicima medija.

Druženju je nazočilo tridesetak predstavnika novinskih redakcija iz Hercegovine. Predsjednik Čović iskazao je zadovoljstvo velikim odazivom, kao i dobrodošlicu nazočnima, i istaknuo da je ovo prvo druženje s medijima, za koje se nada da će prijeći u tradiciju. U kratkom obraćanju predsjednik Vlade je nazočnima govorio o radu Vlade u proteklom periodu te je istaknuo da će nastaviti ostvarivati zadane ciljeve, a to su gospodarski razvoj, unaprjeđenje obrazovanja i socijalne politike, s posebnim naglaskom na pronatalitetne mjere. Zahvalio se predstavnicima novinskih redakcija na dosadašnjoj suradnji i pozvao ih da i dalje nastave objektivno izvještavati o radu Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Također je izrazio želju da Vlada i mediji zajedno doprinesu stvaranju pozitivnog ozračja u društvu, te svima čestitao Božić i poželio puno profesionalnog i osobnog uspjeha u nadolazećoj Novoj 2024. godini.

Na božićnom domjenku, uz predsjednika Vlade, bili su i ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Daniela Perić, ministar pravosuđa i uprave Vjekoslav Lasić, ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Mladen Begić, ministar unutarnjih poslova Mladen Bebek, ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Zvonimir Širić i ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Tomislav Pejić.

Vlada ŽZH

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO