SAMO KOD NAS! Kriminalac i ministar MUP-a FBiH “Ramzes neki” otvorio ženinu benzinsku pumpu

PRO Oglas

Višestruko presuđivani i osuđivani kriminalac i ministar unutrašnjih poslova F BiH, Ramo Isak zv. Ramzes, otvorio je danas od žene Anele benzinsku pumpu u Zenici.

“Danas smo s ponosom otvorili našu prvu DHD benzinsku pumpu u Zenici. Zahvalan sam na podršci više stotina prisutnih, uključujući obiteljske prijatelje i poslovne partnere. Ovaj važan projekt realizirao sam zajedno sa suprugom, uz podršku obitelji. Nastavljamo ulagati u Zenicu jer vjerujemo u značaj lokalnih inicijativa i novih radnih mjesta. Privreda je ključna za razvoj društva” – kazao je “Ramzes” preko posta svog službenog Facebook profila u koji je turnuo i nekoliko fotografija na kojemu se može vidjeti šaroliko društvo koje je oduševljeno klicalo obitelji ministra Rame Isaka.

Kako ne bi bilo da se naš Ramo pobrinuo samo za svoju ženu, prije toga se on pobrinuo za ženina sina Rusmira koji je vjerojatno svojim dosadašnjim znanjem i iskustvom postavljen za direktora KPZ Zenica.

Ali, ni “glava kuće” Ramo, zvani Ramzes, ne bi bio na poziciji ministra da mu to nije omogućio drugi ženim sin presudnim glasom Arnel Isak, inače zastupnika u Parlamentu entiteta F BiH.

On ministar, sin jedan zastupnika u Parlamentu F BiH, sin drugi direktor KPZ Zenica, a žena mu sada gorivom opskrbljuje cijeli vozni park ove “nove uspješne” političke obitelji. Kako to samo ironično zvuči, ali je istinito i tako, ovdje kod nas u BiH!

Kako se sve to nekako vrti u krug kod ovih naših političara. Obitelj Izetbegović, Obitelj Dodik, Obitelj Čović, a sada i Obitelj Isak, da ne nabrajamo ovo nižerangiranu partijsku sektu sviju tih strančica, jer popis sigurno ne bi završili 3081. godine!

Čestitamo Ramzese i da te vidimo frajerčino što ćeš poduzeti “9.januara” kada Dodik bude organizirao svoju “Paradu ponosa”!

Mili Marušić / OTPOR.Media

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk