Škripari napadnuti u Mostaru pri povratu sa utakmice u Foči

PRO Oglas

Grupa navijača Širokog Brijega koja se vraćala s utakmice u Foči, napadnuta je u srijedu navečer kod Mostara. U napadu nije bilo povrijeđenih, ali su oštećena tri vozila.

Iz MUP-a HNŽ-a izvijestili su u četvrtak da je oko 19,50 sati Policijska uprava Mostar obaviještena od strane više građana da se na lokalitetu Varda veća grupa mlađih muškaraca tuče i pali baklje.

Na mjesto događaja, dodaje se, izašla je policija i zatekli osam navijača tzv. “Škripara” iz Širokog Brijega koji su se vraćali s utakmice u Foči.

Isti su izjavili da su napadnuti od strane 30 do 40 navijača Ultrasa koji su im pregradili put vozilima i nakon toga ih napali.

Tom prigodom oštećena su tri vozila, povrijeđenih nije bilo, a napadači nisu zatečeni na licu mjesta, navode iz policije.

Izvršen je uviđaj te se poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ.

Nakon objave vijesti na portalu OTPOR.Media, a koja je službeno priopćenje MUP-a HNŽ-a ubrzo su nam se javili i navijači NK Široki Brijeg “Škripari” koji demantiraju izjavu MUP-a HNŽ-a.

Vijest o napadu “Ultrasa” na “Škripare” je laž kako bi se pokvarili odnosi između dvije Hrvatske skupine. “Škripare” su napali pripadnici jedne druge navijačke grupe.

OTPOR.Media

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk