Što povezuje Gross Kabirija s rakijom – lozom

PRO Oglas

Odgovor na pitanje iz naslova dat ćemo u zadnjoj rečenici ovog teksta.

Ne tako davno još prije pola godine i unazad 3 godine, cjelokupna Federalna i BH javnost bila je opčinjena Amir Gross Kabirijem, koji je, a pisali smo desetine puta, kako i na koji način ušao, zaposjeo pogone Aluminija.

Kabiriju nije stran osobni PR, naprosto on uživa u tome, nisu mu strana sponzorstva, oglašavanja u medijima, vam medija, po stubovima, panoima, jumbo plakatima, itd. To smo sve vidjeli u protekle tri godine u neograničenim količinama, pa je Kabiri postao sponzor:

-HŠK Zrinjski
-Lana Pudar
-Sarajevo Film festival
-Mostarski polumaraton
-Mnogi portali i mediji- ugovorni odnosi za objave i reklamiranja

Uglavnom – sve je praktički zadnje tri godine bilo obojeno zastavama Izraela, popraćeno vatrometima, koncertima itd..

Ne treba kriti činjenicu da je Kabirijevo carstvo u velikim problemima: proizvodnja je u 2023. g. smanjena na minimum, ozbiljnije je samo proizvodio u periodu svibanj – rujan, jednim djelom proizvodnja je bila ugašena, gomilaju se gubitci, mnogi dobavljači potražuju naplatu svojih dugova, čak što je i apsurd Kabiri ne snadbjeva BH prerađivače aluminija. Da nije dobiti iz prethodne dvije godine od koje se sada živi, kgdje se „gomila“ polako smanjuje, nekada i ranije u ovoj godini smatramo da bi sve bilo ugašeno, jer financirat hladni pogon sa preko 300 radnika, te ostalim fiksnim troškovima je bacanje para i put u propast.

Međutim, sponzorstva, PR-ovi, reklamiranja, i marketing su praktički u krvi Kabirija, pa sada kada u BiH nema šta pokazati jer je poslovanje u velikim problemima, gosp Amir Gross Kabiri tj MTA grupacija, je preselila sa sponzoriranjem evenata u nama susjednoj zemlji – RH.

Tako su gosp Gross Kabiri, i njegov Brat Eldar objavili da je njihova MTA bila sponzor, jučer, 26.11.2023. događaja, svete mise, u Kršćanskom centru „Riječ života“, a navedeni događaj je sponzoriralo veleposlanstvo države Izrael u RH.

TAKO NAKON SVIH TROGODIŠNJIH MEDIJSKIH POMPI, REKLAMA, SPONZORSTAVA, POSTAVLJANJA TISUĆA ZASTAVA Izraela na bandere i stupove po Mostaru, svaki drugi bilboard bio je zakupljen od MTA, mnoga velika i veličanstvena skupa sponzorstva nestadoše i GROSS KABIRI spade na sponzoriranje mise: U Metodističkoj crkvi u Zagrebu.

Navedeno je dokaz da nešto ne štima sa Amirovim poslovanjem i carstvom.

Veleposlanstvo Države Izrael u Hrvatskoj u suradnji sa Kršćanskim centrom “Riječ života” održalo je jučer u Zagrebu okupljanje Solidarnosti za narod Izraela, na molitvi koju je vodio APOSTOL DAMIR ŠIĆKO ALIĆ. Jedan od sponzora “ovog” okupljanja je bio MTA Group, na čijem čelu je Amir Gross Kabiri, a među gostima su bili Hrvatski uglednici kao i Austrijski ambasador.

PASTOR navedenog Kršćanskog centra tj crkve „Riječ života“ je Pastor DAMIR ŠIĆKO ALIĆ

Apostol Damir Šićko Alić, rodom je iz Srebrenice u BiH, i prije svog susreta s Bogom 1984. nosio je ime Huso (Husein) i izjašnjavao se kao Musliman, islamske vjeroispovijesti. Godine 1988. završio je Biblijsku školu “Riječ Života” u Upisali u Švedskoj, te je iste godine počeo služiti kao pastor u Dubrovniku.

I tako se ex. Huso, sad Damir, uvijek Šićko preobratio u “pentakostalca” i jedan je od lidera pentekostaličkog kršćanskog pokreta unutar protestantskih crkava pri Metodističkoj crkvi u R. Hrvatskoj.

Uz Savez crkava „Riječ Života i samog Apostola Šićka vezuju se mnogobrojne “afere” inicirane javljanjem samih članova Šićkove zajednice , te postoji i prijava ZA GOVOR MRŽNJE I TO PREMA KATOLICIMA. Šićko se predstavlja i iscjeljiteljem, koji liječi svojim molitvama na još čudnijem jeziku, citat iz videa od jučer nakon Amirove posjete u prilogu – obratite i sami pažnju

Bivši pastor i osnivač organizacije Livets Ord (Riječ života) u Upisali u Švedskoj – koju baštini Šićko (Huso) – je Ulf Ekman. On je bio lijevo orijentirani ateista i simpatizer Švedske komunističke partije KFML(r) prije nego što je postao kršćanin.

Lives Ord – osnivač ove organizacije tj pantekostaličkog kršćanskog pokreta, sam je napustio ovaj pokret i preobratio se i prešao na katoličku vjeru.

Svoju konverziju iz pentekostaličkog kršćanskog pokreta u pristupanje katoličkoj crkvi pripisuje najviše posjeti Međugorju i susretu s franjevcem Jozom Zovkom koji je bio važan faktor u njegovom pokatoličavanju. Danas je katolik.

MOLIMO CJENJENE ČITATELJE DA POGLEDAJU VIDEO JUČERAŠNJEG DOGAĐAJA KADA PASTOR ŠIĆKO (HUSO) MJEŠAJUĆI KROZ MOLITVU VIŠE JEZIKA , TE NEKI ČUDNI JEZIK NA KOJEM SE MOLI – SPOMINJE I PRIZIVA“““““LOZA – RAKIJA“““. POGLEDAJTE VIDEO 1:53-1:55

:::: BABA ABABABABABAN RAKIJA LOZA HALELUJA:::::LET IT GO :::::

Gross Kabirija sa LOZOM i RAKIJOM – povezuje jučerašnja propovijed DAMIRA ŠIĆKA (HUSE).

Istraživački tim portala OTPOR.Media

https://en.wikipedia.org/wiki/Ulf_Ekman

https://se.linkedin.com/company/word-of-life?trk=public_profile_topcard-current-company&

https://en.wikipedia.org/wiki/Livets_Ord?

https://www.jpost.com/magazine/features/spreading-the-good-word

https://www-jpost-com.translate.goog/magazine/features/spreading-the-good-word?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=bs&_x_tr_hl=bs

https://kids.kiddle.co/Ze%27ev_Jabotinsky

https://www.facebook.com/pages/Livets%20Ord/110888602267899/photos/

https://missionsreport-se.translate.goog/ta-ut-judarna-ur-sovjetunionen/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=bs&_x_tr_hl=bs

https://udfordringen-dk.translate.goog/2021/12/flykaptajnen-overlod-styrepinden-til-jesus/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=bs&_x_tr_hl=bs

https://udfordringen.dk/2021/12/flykaptajnen-overlod-styrepinden-til-jesus/?

https://directory-libsyn-com.translate.goog/shows/view/id/israelpodden?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=bs&_x_tr_hl=bs

https://directory.libsyn.com/shows/view/id/israelpodden

https://www.facebook.com/livetsord

SLUČAJ: Amir Gross Kabiri

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk