Umjetnička djela Božićnih jaslica Joze Kožula na Market24.media ove godine približuju nam Božić!

PRO Oglas

Jozo Kožul, iznimno talentirani umjetnik i ponosni stanovnik Turčinovića, nosi sa sobom bogato naslijeđe ljubavi prema umjetnosti i svojoj zajednici. Njegova životna priča je priča o posvećenosti, odanosti i strasti prema stvaranju.

Svojim hrabrim djelovanjem tijekom Domovinskog rata, Jozo je pokazao svoju predanost domovini. Nakon službe u državnoj službi, nije prestao služiti svojoj zajednici. Kroz svoje pjesme, slike i umjetnička djela, on je prenosio emocije, priče i tradiciju svog kraja.

Božićne jaslice koje nam je pripremio za kraj ove godine nisu samo umjetnička djela – one su izraz ljubavi, simbola mira i radosti Božića. Svaka figura pažljivo oblikovana, svaki detalj oslikan bojama koje pričaju priču o rođenju Isusa.

Njegova djela susreću ljubitelje umjetnosti i duh blagdana. No, Jozo nije stao samo na lokalnoj razini. Prepoznao je moć web platforme Market24.media kako bi svoje jaslice približio cijelom svijetu. Ta odluka otvara vrata i drugim kreativcima da podijele svoje talente i proizvode s globalnom javnošću.

Ovogodišnju ponudu i sve informacije našeg umjetnika možete pronaći OVDJE.

Jozo Kožul nije samo umjetnik, već i inspiracija. Njegova priča o predanosti, ljubavi prema umjetnosti i širenju radosti blagdana putem svojih djela nadahnjuje nas da slijedimo svoje strasti i podijelimo ih sa svijetom. Tko zna, možda ste i Vi sljedeći talent koji će svoje stvaralaštvo ponuditi svijetu putem platforme kao što je Market24.media.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk