Umjetnička djela Božićnih jaslica Joze Kožula na Market24.media ove godine približuju nam Božić!

PRO Oglas

Jozo Kožul, iznimno talentirani umjetnik i ponosni stanovnik Turčinovića, nosi sa sobom bogato naslijeđe ljubavi prema umjetnosti i svojoj zajednici. Njegova životna priča je priča o posvećenosti, odanosti i strasti prema stvaranju.

Svojim hrabrim djelovanjem tijekom Domovinskog rata, Jozo je pokazao svoju predanost domovini. Nakon službe u državnoj službi, nije prestao služiti svojoj zajednici. Kroz svoje pjesme, slike i umjetnička djela, on je prenosio emocije, priče i tradiciju svog kraja.

Božićne jaslice koje nam je pripremio za kraj ove godine nisu samo umjetnička djela – one su izraz ljubavi, simbola mira i radosti Božića. Svaka figura pažljivo oblikovana, svaki detalj oslikan bojama koje pričaju priču o rođenju Isusa.

Njegova djela susreću ljubitelje umjetnosti i duh blagdana. No, Jozo nije stao samo na lokalnoj razini. Prepoznao je moć web platforme Market24.media kako bi svoje jaslice približio cijelom svijetu. Ta odluka otvara vrata i drugim kreativcima da podijele svoje talente i proizvode s globalnom javnošću.

Ovogodišnju ponudu i sve informacije našeg umjetnika možete pronaći OVDJE.

Jozo Kožul nije samo umjetnik, već i inspiracija. Njegova priča o predanosti, ljubavi prema umjetnosti i širenju radosti blagdana putem svojih djela nadahnjuje nas da slijedimo svoje strasti i podijelimo ih sa svijetom. Tko zna, možda ste i Vi sljedeći talent koji će svoje stvaralaštvo ponuditi svijetu putem platforme kao što je Market24.media.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO