BiH BOT: Ono istinski što je Čoviću “Legitimno”!

PRO Oglas

U većem broju djeca svoje prve “kockarske korake” prave još u osnovnoj školi. Odavno dječaci već u šestom razredu idu u kladionice, oni iz šestog i sedmog razreda već imaju značajna iskustva, dok u srednjoj školi već postaju patološki kockari.

Prema procjenama u cijeloj BiH u 2023.g je oko 50.000 “patoloških kockara”, laički rečeno, ljudi koji su razvili OZBILJNU OVISNOST O IGRAMA NA SREĆU!

U 2022.g u FBiH je registrirano 413 CENTRALNIH OSNOVNIH ŠKOLA, dok je s druge strane registrirano 2119 UPLATNIH MJESTA ZA IGRE NA SREĆU I KLAĐENJE.

Prema državnom Registru u BiH ima 25.646 AKTIVNIH nevladinih organizacija / udruženja.

GRADOVI U FBIH PREDNJAČE PO BROJU NEVLADINIH ORGANIZACIJA – 15% organizacija djeluje na županijskoj razini, dok na na prostoru općina u FBiH djeluje 14%. OD NAVEDENIH, NJIH 16, 92% BAVI SE ZAŠTITOM ZDRAVLJA, dok 43,59% djeluje u polju OBRAZOVANJA, nauke i istraživanja.

SREDSTVA ZA SVOJ RAD OD STRANIH VLADA ILI MEĐUNARODNIH ORGANIZACIJA PRIMA 44,10% ORGANIZACIJA.

2016.g – Izjava tada federalnog premijera Fadila Novalića DA SU IGRE NA SREĆU ŠTETA ZA DRUŠTVO te da smo vodeći u Europi po broju kladionica IZAZVALA JE BROJNE POLEMIKE I OSUDE.

Premier kladionica traži javnu ispriku Fadila Novalića zbog izjave da su kladionice kao droga i prostitucija

LEGITIMNO eUropski KOALICIJSKI PARTNER

HDZ BiH, s još nekim strankama je još 2017. srušio zakon o oporezivanju svih kladioničarskih i kockarskih dobitaka i time podržao neoporezivanje velikog dijela djelatnosti koja, samo u Federaciji BiH, SISTEMSKI UNIŠTAVA DESETKE TISUĆA OBITELJI, TJERAJUĆI NJIHOVE ČLANOVE U KOCKARSKO – DUŽNIČKO ROPSTVO.

2022.g Enormno bogati vlasnici kladionica i kockarnica financiraju Čovića i HDZ BiH, a oni ih štite od plaćanja poreza

Vaš BiH BOT

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk