VIDEO/FOTO: Svečana promocija diplomanata i prvostupnika na ALU u Širokom Brijegu

PRO Oglas

Akademija likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu održala je ovogodišnju svečana promocija studenata, diplomanata i prvostupnika.

Na svečanoj dodjeli diploma bio je velik broj eminentnih gostiju iz akademske zajednice RH i BiH, predstavnicima gradske vlasti Širokog Brijega, kao i bezbroj rodbine, prijatelja i suradnika današnjih diplomanata.

FOTO: Mili Marušić

Okupljenima se najprije obratio rektor Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić koji je biran riječima izrekao hvalospjeve ALU u Širokom Brijegu, te vodstvu ALU u Širokom Brijegu, uz napomenu kako su grad Široki Brijeg i ŽZH i do sada sustavno pomagali ovo sveučilište gdje se nada kako će se ta praksa nastaviti i dalje jer je ovo sveučilište duša Hrvatskog naroda u BIH.

FOTO: Mili Marušić

Nakon njega prisutnima se obratio dekan ALU na Širokom Brijegu Svetislav Cvetković koji je napomenuo kako su današnji diplomanti zatvorili jednu jako bitnu stranicu svog života koja rađa novom stranicom njihovog života s istim žarom i strašću koju će neki od njih promovirati i u globalnim razmjerima a ne samo u sredinama iz kojih su došli na ovu akademiju.

Svoje kratko izlaganje su također imali i Ivo Čolak, suradnik u GV HZ-HB, odjel znanost i obrazovanje, redoviti profesor na Građevinskom fakultetu sveučilišta u Mostaru, kao i Ivana Ćavar Akademska slikarica iz Širokog Brijega.

Predstavnica diplomanata se biranim riječima zahvalila vodstvu ALU koji su ih svih ovih godina bodrili i pomagali im u njihovim nastojanjima postati to što jesu.

Nakon toga izvršena je svečana dodjela diploma diplomantima. Po završetku ceremonijala dodjele diploma studenti ALU su se fotografirali na zajedničkoj fotografiji te sa članovima svoje rodbine i prijatelja, kao i sa vodstvom ALU u Širokom Brijegu, nakon čega su nastavili neobvezno druženje u prostorijama ALU u Širokom Brijegu.

Vlado Marušić / OTPOR.Media

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk