VIDEO: Pljačkali autopraonicu u Mostaru, tek na kraju shvatili kako ih kamera snima!

PRO Oglas

U Mostaru, 15. prosinca, neobična pljačka autopraonice, ali i podsmijehom zbog niza nevjerojatnih propusta pljačkaša. Kao scenarij iz filma “Sam u kući”, pljačkaši su odlučili metodom upitne genijalnosti osvojiti ovu autopraonicu.

Sve je započelo kasno navečer kad su dvoje nepoznate osobe upale u autopraonicu u dijelu grada. Ignorirajući osnovne principe skrivanja identiteta.

No, tu nije bio kraj komičnih propusta. Naime, ti bi se “majstori pljačke” trebali upitati ima li autopraonica video nadzor. No, izgleda da su oni preskočili taj korak u planiranju svoje “akcije”. Naravno, kamera ih je zabilježila u punom sjaju – sa svim detaljima, čak i tablicama njihova vozila koje su ostavili parkirano ispred.

Nakon što je vlasnik autopraonice obavijestio MUP HNŽ-a o pljački i šteti, nadajući se brzoj reakciji, dobio je šokantno neadekvatan odgovor. Umjesto tima istražitelja koji će analizirati snimke i tragove, na licu mjesta se pojavio samo jedan djelatnik. Kako je vlasnik kazao za portal OTPOR.Media, policajac koji je došao nije poduzeo gotovo nikakve korake kako bi se riješio ovaj slučaj, čak i uz jasne snimke koje su evidentirale počinitelje.

Uz očitu snimku i dokaz, ostaje nevjerojatne nesposobnosti policije HNŽ-a da reagira. Dok pljačkaši vjerojatno već sada planiraju svoj sljedeći potez koji će zasigurno biti još jednako smiješan, naš mostarac se pita hoće li se ovaj slučaj ikada riješiti ili će ostati zauvijek u sferi lokalnih urbanih legendi koje se prepričavaju uz smijeh uz kavicu.

Stoga, vlasnik objekta ovim putem, za svaki slučaj, poziva preko portala OTPOR.Media sve koji imaju bilo kakvog saznanja o ovom “dvojcu”, uz strogu diskreciju i zaštitu podataka, da dostave informacije na e-mail portala: otportmedia@gmail.com

Dragan Čolak / OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO