VIDEO: Široki Brijeg predstavio novu turističku atrakciju “Preskakanje preko lokve”!

PRO Oglas

Da Široki Brijeg uistinu postaje prava turistička destinacija, imali smo priliku to vidjeti UŽIVO!!!!

Stotinjak više/manje turista, mahom iz Ljubuškog, Posušja i Gruda, a nešto i sa strane, ovog ponedjeljka posjetilo ovaj prekrasan mali gradić koji se može pohvaliti prirodnim ljepotama koje su lijepo uklopljene u prometnu i cestovnu infrastrukturu.

Domaćin Zdenko Čosić imao je čast ekspedicijsku ekipu prošetati kroz središte Širokog Brijega do jednog lokalnog Hotela na ručak, a pri tome su trebali prolaziti preko mnogih prepreka, jer je ručak trebalo zaslužiti i malo se za njega potruditi. Stare dječje fore uvijek upale i sam ručak nakon malo umora postaje puno ukusniji i slađi!

Imali smo čast nazočiti ovoj novoj turističkoj ponudi, tako da ono što smo mogli vidjeti od brojnih turista nas je iznenadilo koliko su bili sretni da upoznaju nešto novo i uvjere se kako samo malo kreativnosti može biti privlačno za narednu ekspedicijsku družinu koja će odlučiti posjetiti Hercegovinu.

Teško je riječima opisati taj osjećaj kada vidiš toliko ljudi u svog gradu iz drugih mjesta koji su ti došli u posjetu i osjećaš se ponosno, zato preporučujemo da sami pogledate novu turističku atrakciju “Preskakanje preko lokve”, dok su neki to davno prije zvali – “Preko vode do slobode”!:

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO