VIDEO: Stipo Mlinarić Ćipe sasvim jedan obični politički lažov

PRO Oglas

“Nikada nisam izgovorio da je Plenković lopov!”, rekao je danas u intervjuu N1 televiziji Stipo Mlinarić Ćipe, jedan od vodećih ljudi Domovinskog pokreta. “Nađite mi tu izjavu, pustite je na N1 i osramotite me!”, poručio je Ćipe novinaru N1 televizije koji ga je suočio s prethodnim izjavama.

A potom je Mlinarić Ćipe nastavio: “Rekao sam da država ne smije biti taoc jednog čovjeka to i sada kažem. Nitko nema pravo da zbog nečijeg ega bude taoc cijela država”, kazao je.

“Ego ne smije biti ispred hrvatskog naroda”, zaključio je nastavljujući se na tezu da nikada nije rekao da je Plenković lopov.

Ipak, Ćipi je pamćenje, izgledno, kratkog vijeka pa je zgodno da mu ga na ovom mjestu osvježimo. A uostalom, sam je pozvao da se takva izjava pronađe.

Prošle je godine, 23. veljače, na Facebooku sam objavio izlaganje iz Hrvatskog sabora. Ovako počinje:

“Mislio sam mu ovo u oči reći (Plenkoviću, op.a.) ali tu je njegova potpredsjednica Vlade iz SDSS-a, ona će mu sve prenijeti. Da je tu, (Plenković, op.a.) ja bih ga gledao u oči, a ovako ću pročitati”, započeo je Mlinarić Ćipe.

Nakon što je nabrojao sve ono što smatra Plenkovićevim političkim promašajima, zastupnik DP-a na koncu je zaključio:

“Cijela država je talac jednog nacionalnog izdajice (Plenkovića, op.a.). Cijela država je talac jednog lopova, izdajice i najvećeg neprijatelja hrvatskog naroda!”

Pogledajte video koji je, ponavljamo, Stipo Mlinarić Ćipe sam objavio na svom Facebook profilu.

Jutarnji.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO