Zahuktavaju se pripreme za veliki borilački spektakl na Pecari!

PRO Oglas

Zahuktavaju se pripreme za veliki spektakl u kojemu će glavnu ulogu odigrati – borilački sportovi. Riječ je o događaju Golden Glory Fight Night koji će se u središtu Zapadnohercegovačke županije održati u subotu, 5. kolovoza, s početkom u 21 sat.

Zahtjevan događaj

Golden Glory Fight Night bit će održan, kako doznajemo od organizatora Antonija Lasića, u širokobriješkoj Športskoj dvorani Pecara.

-Sve ljubitelje borilačkih sportova u toj noći očekuje čak 10 vrhunskih mečeva kickboxa i boksa. Snage u ringu odmjerit će tom prigodom aktualni prvaci država, Europe i svijeta – kaže za Večernji list Antonio Lasić koji dodaje kako gledatelje u toj kolovoškoj večeri očekuje i puno specijalnih gostiju iz svijeta borilačkih sportova.

No, detalje nam još ne otkriva.

Antonio Lasić, organizator događaja Golden Glory Fight Night, inače je član Kickboxing kluba “Dragovoljac” iz Livna i višestruki je i aktualni prvak države u kickboxu, a profesionalno se bavim i boksom.

Pitamo Antonija, s obzirom na njegove tek 24 godine, što ga je uopće navelo da se uhvati “ukoštac” s organizacijom ovoga itekako zahtjevnoga događaja, kada se Široki Brijeg u svijetu sporta ponajprije promatra kao nogometni odnosno košarkaški grad.

-Cilj mi je stvoriti borilačku tradiciju u Širokome Brijegu, kao i predstaviti ovaj grad, ljude i sport te prenijeti pravu sportsku sliku Širokog Brijega u regiju, ali i mnogo šire – kaže nam Lasić.

Ponavlja još jednom kako je ovaj događaj tim više značajan jer u sportskom svijetu predstavlja “ne samo Grad Široki Brijeg već i sve nas”. Lasić, dakako, kako naglašava, kroz ovaj događaj, ali i kroz svakodnevne aktivnosti, želi popularizirati boks i kickbox te od njih stvoriti tradiciju borilačkog sporta u gradu na Lištici.

-Želim također iz godine u godinu to podizati na što višu razinu kako bi jednoga dana i borilački sport postao prepoznatljiv brend u Hercegovini – kaže nam Lasić koji je i ovom prigodom pozvao sve ljubitelje borilačkih vještina da dođu i pogledaju neke od najboljih boraca iz regije jer – uzbuđenja i adrenalina zasigurno neće nedostajati.

Inače, Golden Glory Fight Night ove će se godine u Širokome Brijegu održati drugi put. Prva je noć borilačkih sportova održana potkraj protekle godine, odnosno 10. prosinca. I tada se jednako moglo uživati u vrhunskim mečevima, a događaj je prošle godine okupio 16 vrhunskih boraca. Brojni su gledatelji mogli uživati i u demonstracijskim borbama u t​aekwondou.

Uspješna realizacija

Ne sumnjamo kako će tako biti ponovno – 5. kolovoza kao ni da su ispred organizatora još brojne godine uspješne realizacije navedenoga spektakla koji će, očito, postati tradicionalan.

Vecernji.ba

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO