Zamjenica američkog ambasadora u BiH došla u ŽZH dati podršku protiv korupcije i organiziranog kriminala

PRO Oglas

U prostorijama Skupštine ŽZH, predsjednik Skupštine Ivan Jelčić, sastao se sa zamjenicom američkog ambasadora u Bosni i Hercegovini, Deborah Mennuti. Sastanku su također nazočile predstavnice političkog odjela ambasade, Lynda Hinds i Svjetlana Buhovac te zamjenica predsjednika Skupštine ŽZH Ivana Barišić i glavna tajnica Julijana Šimović.

Tijekom jednosatnog sastanka razgovaralo se o formiranju vlasti nakon općih izbora, gospodarskoj, obrazovnoj i ekonomskoj situaciji u županiji, o koracima koje županijske institucije poduzimaju prema usuglašavanju zakonske regulative i dobivanju kandidacijskog statusa Bosne i Hercegovine u Europskoj uniji, a kao vrh prioriteta istaknuta je borba protiv korupcije te formiranje Ureda za borbu protiv korupcije i organiziranog kriminala.

Zaključak sastanka je kako upravo ovakvi prijateljski susreti, dijalog i podrška SAD-a ohrabruju za buduće aktivnosti i projekte, prije svega u oblasti zakonodavstva, navodi se u priopćenju Ureda predsjednika Skupštine ŽZH Ivana Jelčića.

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO