“Znak” – Nova pjesma grupa Terra Slaves nadahnuta redcima iz Biblije

PRO Oglas

Hercegovačka grupa Terra Slaves ovih je dana dovršila i izbacila još jednu pjesmu s albuma Velika nevolja. Riječ je o pjesmi znakovitog naziva – Znak, koja je kao i druge pjesme s ovog tematskog albuma, nadahnuta redcima iz Biblije, posebno onim koji se odnose na Knjigu Otkrivenja. Što se vizualnog dijela tiče, ovaj put se nije išlo na spot, već pjesmu prati zanimljiva kompilacija adaptiranih video materijala koji prate tematiku teksta.

Članovi benda su iz Čapljine, Ljubuškog i Čitluka a zvuk je prepoznatljiv po kombiniranju rock i metal zvuka s tradicionalnim hercegovačkim melosom i ojkanjem. Tekst pjesme napisao je Mate Bevanda dok glazbu potpisuje cjelokupni bend na čelu s producentom Ivanom Bukovcem (studio Jaz), dok je Igor Beno zadužen za video izgled. Vokali su Mate Bevanda, Jure Jurković i Marija Prce a na basu je Dragana Majstorović.

Kako je čitav rad na albumu Velika nevolja vezan za studijsko snimanje i produciranje, mnogi se pitaju kada će Terra Slaves konačno negdje i zasvirati. Problem je bio do sada bio nedostatak bubnjara i vodeće gitare, no i u tom pogledu bend se angažirao i u tijeku su probe s nekim novim članovima pa se nadaju da bi se u doglednom periodu i Terra Slaves mogao naći na živoj sceni. Do tad uživajte u njihovim studijskim radovima.

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO