Ako se nalazite u toksičnom okruženju, Twitter je tu da vam pomogne

PRO Oglas

Twitter je u travnju počeo s testiranjem funkcije zvane “unmentioning” iliti “nespominjanje”. U pitanju je funkcija koja omogućava korisniku da se ukloni iz razgovora koji sadrži njegovo pominjanje. Funkcija je prvotno bila predstavljena manjem broju korisnika u travnju, a sada ju je Twitter odlučio učiniti dostupnom svim korisnicima.

Funkcija će biti od pomoći korisniku ako se nađe u toksičnom razgovoru ili ako ne želi da dobiva obavijesti o temi koja ga ne zanima ili koje nije dio. Nespominjanje uklanja označavanje vašeg korisničkog imena, zaustavlja obavještenja za temu i sprječava bilo koga u temi da vas ponovo označi.

Da biste aktivirali “unmention” (“nespominjanje”), odaberite tweet na kojem ste označeni, zatim kliknite na tri točke u gornjem desnom kutu ekrana. Nakon toga, izaberite opciju “Leave this conversation”, odnosno “Napusti ovaj razgovor”.

Twitter nastavlja da donosi promjene, unatoč problemima vezanim uz Elona Muska i kupovinu Twittera. Twitter trenutno testira „CoTweets“, novu funkciju koja omogućava korisnicima da zajedno kreiraju tweet, a testira se i funkcija dugog pisanja pod nazivom Twitter Notes, za one kojima ne odgovara pisanje poruka u 280 karaktera.

Pcchip.hr

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO