Gdje su se skrili ti pacovi i miševi iz razno-raznih udruga iz Domovinskog rata u RH i BiH pa da nitko od njih ne istupi javno

PRO Oglas

Već nekoliko dana traju nesmiljeni napadi iz svih vrsta „artiljerijskih oruđa i oružja“ na Darija Kordića nevino osuđenog Haškog uznika na 25 godina robije za zločine koje nije počinio, naredio niti je imao išta s njima, o čemu su upoznati svi koji ga napadaju kao i svi osviješteni Hrvatski istinski Branitelji i domoljubi, piše URH HVO ŽZH na početku svog priopćenja koje je upućeno cijelokupnoj javnosti a pogotovo lažnim hrvatskim domoljubima kroz braniteljske udruge.

Plejadi onih koji su ga neosnovano napali (Konaković, Nikšić, Softić, Stojanović, Forto, Komšić, Reis Kavazović, Hadžikadić,) priključili su se kao što je poznato i mnogi lijevi MS mediji u RH u rukama slugu sotone kao što su RTL, NOVA, N1, HTV, Slobodna Dalmacija, o Yudexu da ne govorimo, a o muslimansko-bošnjačkim medijima potpomognutih njihovim tajnim službama, političarima, udrugama iz rata, te mnogim drugim NVO financiranim izdašnim sredstvima od strane „duboke države“ čiji korijeni i pipci su obuhvatili cijeli svijet i drže ga u svojim zločinačkim, sotonskim kandžama, u svojevrsnom šahu, u partiji između dobra i zla, Boga i Sotone u kojemu se oduvijek zna kako Sotona gubi taj meč, ali će dotle uspjeti zavesti, zavaditi, poraziti, poniziti i baciti na koljena malo vjerne i lakovjerne ljude, ne treba trošiti previše riječi niti su oni u ovom tekstu najbitniji čimbenik.

Napadi na Darija Kordića dolaze i sa strane nekih tzv ”udruga Hrvata” iz Sarajeva iz Zagreba čiji nazivi asociraju tko su oni i koga predstavljaju, a oni su to bez ikakvog ustezanja možemo reći: anti Hrvatski, antidržavni elementi, jeftini skorojevići, lezilebovići, hulje, uhljebi, Soroševi plaćenici kojima treba zakonom zabraniti rad u RH jer rade protiv nje i njenih interesa.

Ono što je od svega je najbitnije a s druge najgore je šutnja hrvatskih udruga iz Domovinskog rata, u RH i BiH koji jako dobro znaju ulogu i značaj nevino osuđenog Darija Kordića čija žrtva i progon, te razapinjanje i nakon dohvaćanja slobode kao nevinog čovjeka je mnogima od njih pomogla u stjecanju statusa i položaja u društvu kojeg obnašaju i dan-danas.

Žrtva čovjeka koji je dospio na Američku crnu listu, gdje su mu blokirani svi računi, a ujedno je ostao bez ikakvih mjesečnih primanja koja je zaslužio više nego itko od onih koji bi ga morali i trebali braniti a danas šute na njegov nezasluženi progon, pa bili oni hrvatski generali ili sam Papa.

Gdje su se skrili ti pacovi i miševi iz razno-raznih udruga iz Domovinskog rata u RH i BiH pa da nitko od njih ne istupi javno, udari šakom o stol, ili ga prevrne i šutne nogom prvom prigodom pred nosom plaćenih podguznih muha, rektalnih alpinista i dupelizaca u hrvatskom narodu koji su zaposjeli razna ministarska, savjetnička, direktorska i druga uhljebnička mjesta diljem BiH i RH, u tajnim i javnim dealovima i dogovorima s onima koji danas bez ikakve grižnje i savjesti napadaju nevino osuđenog čovjeka, Branitelja, moralnu i političku vertikalu pred kojom bi trebali klečati i moliti ga za milost jer im je udijelio svojom žrtvom jako puno milosti i darova.

Gdje su ti političari koji godinama ubiru mrsne naknade na račun svog nerada i neodgovornosti u zastupničkim klupama u koje su sjeli prijetvornošću, prevarom, i lažnim obećanjima onima koji su im dali svoje glasove, iako je jako mali broj onih koji su im dali svoje glasove, da isti taj hrvatski narod predstavljaju i brane od frontalnih i bočnih napada onih koji tom istom narodu ne žele dobro niti će željeti ikada?

Gdje su ti „pošteni“ hrvatski odvjetnici(čast Luki Mišetiću),koji će javno istupiti, izrugati i omalovažiti presudu Haškog tribunala u fingiranom i namještenom procesu nevino osuđenom Dariju Kordiću a poglavito se pozabaviti problematikom svirepog zločina nad nevinom hrvatskom dječicom u Vitezu koji se dogodio upravo na dan najvećih i najbestijalnijih napada na nevinog čovjeka Darija Kordića (10.lipnja 1993.godine-10.lipnja 2023.godine)?

Gdje su ti pošteni hrvatski mediji koji će iznositi samo istinu i provjerene činjenice te spriječiti svake daljnje laži i manipulacije protiv nevinog čovjeka u čiji progon se evo vidimo uključio i Visoki predstavnik za BiH Christian Schmidt i Ambasada SAD u Sarajevu koja radi ,a to već odavno znamo po nalogu i direktivi muslimanskih tajnih službi i muslimanskih političara zbog nekih i njima i nama poznatih geostrateših interesa u BiH?

Gdje su nestali svi?

Gdje ste nestali p….e i lajavci koji znate samo lajati i režati kada su ugrožena prava LGBTIQ osoba, transrodnih osoba u Zambiji kojim se priznaje u takve zajednice usvajati nevinu crnačku i siromašnu djecu, kada treba hodočastiti u Bleiburg, ili na mnoge jame u kojima su živote izgubili od strane vaših pravnih, ideoloških pa čak i bioloških prednika partizana, koljača stotine tisuća (preko 500 000) nevinih Hrvata, žena, djece, branitelja, staraca, svećenika i časnih sestara, a još barem toliko ih je završilo u njihovim kazamatima diljem zločinačke SFRJ?

Gdje ste nestali svi vi p…..e i lajavci koji znate blatiti i napadati Sveti Domovinski rat u Hrvata, Svetu Katoličku i Apostolsku crkvu u Hrvata, najveću hrvatsku glazbenu zvijezdu, Branitelja i Domoljuba Marka Perkovića Thompsona, te sve one koji mu pružaju podršku kako bi se svima vama zatrlo sjeme jednom za zauvijek? Kako bismo konačno našli svoj mir bez vas i vaše sotonske politike koja ima isključivi cilj uništenje života?

Gdje ste vi silni hrvatski kardinali, biskupi, i crkveni oci kojima je upravo Darijo Kordić s mnogim znanim i neznanim istinskim Braniteljima hrvatskog naroda osigurao mir kako biste mogli propovijedati živu Božju Riječ iznad koje nema druge riječi, premda vaše riječi često odudaraju od Istinske Božje Riječi, pa niste u stanju dati priopćenje kako se na ovom svijetu progoni nevin čovjek koji je platio žrtvu koju 99% vas nikada neće platiti na ovom svijetu? Na ovom svijetu ne ali na onom zasigurno da. Zar je vaša šutnja vrjednija i dragocjenija od žrtve koje trebate platiti za zaštitu istinske Božje Riječi?

Naša udruga neće šutjeti a neće šutjeti hvala Bogu ni mnogi istinski razvojačeni Branitelji HVO-a koje zastupamo u nepravednoj borbi za ostvarivanje njihovih cjelokupnih prava iz Domovinskog rata koja im sustavno onemogućuju upravo ove gore prozvane hrvatske hulje, udruge iz Domovinskog rata, hrvatski političari u suradnji s muslimanskim uz blagoslov šutnje najviših predstavnika Svete Katoličke i Apostolske crkve u Hrvata.

Hvala Bogu neće šutjeti niti rijetki hrvatski političari kao što je Slaven Raguž predsjednik HRS u BiH pa će progovoriti istinu utemeljenu na činjenicama i dokazima u svezi ne samo nevinog Darija Kordića već i istine koja se tiče prava ugroženog hrvatskog naroda u BiH i van nje.

Nećemo šutjeti tako nam Bog pomogao ako lažemo!

URB HVO-a ŽZH

  1. Dobro pitanje gdje su nestali miševi? Ne da im Draganče da se jave jer će uništiti mu političke odnose bitnije su im fotelje al ovakve stvari ih razotkrivaju kada trebaju se javit a nji negdi. Darijo, tvoj narod zna šta si reko on te izdati neće kao ovi sa slike i njihovi plaćenici

  2. podrška g. Kordiću, znamo mi da niste mislili na ono što oni izvrću i žele vas još jednon ponizit svojim spinovanjem

  3. Svaka čast na tekstu i ovom portalu koji je prvi razumio šta nam rade naši izdajnici dok ratni profiteri na čelu s drugarom sa slike šute

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

%d blogeri kao ovaj: