Gradonačelnica Sarajeva podnijela prijava FUP-u protiv Amir Gross Kabirija zbog prijetnji i uznemiravanja

PRO Oglas

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić prijavila je policiji izvršnog direktora Aluminija Amira Gross Kabiri.

Kabiri već neko vrijeme putem društvenih mreža uznemiruje gradonačelnicu Sarajeva, a sve je počelo od skupa podrške Palestini u glavnom gradu BiH.

“Jučer sam bila primorana podnijeti prijavu Federalnoj upravi policije protiv predsjednika Abraham grupe i izvršnog direktora Aluminija Amira Gross Kabirija.

Naime, već nekoliko mjeseci žrtva sam konstantnog i skoro svakodnevnog uznemiravanja od strane spomenute osobe.

Sa pozicije gradonačelnice uradila sam sve što je u mojoj moći u borbi protiv svake vrste nasilja, posebno nad ženama, ali postala sam žrtva istog.

Meta ovog čovjeka postala sam onog trenutka kada nisam dozvolila da se za potrebe obilježavanja Dana države Izrael prekrije ploča na Vijećnici te na još nekoliko zahtjeva koje sam smatrala provokativnim, iako sam sve ostalo bila spremna ustupiti.

Napadi su postali brutalniji u trenutku ikada sam javno osudila ubijanje nedužnih civila u Palestini, ali i ubijanje nedužnih civila u Izraelu.

Od toga dana Amir Gross Kabiri što javno, što tajno- u inbox mojih društvenih mreža šalje fotografije ubijene djece, optužuje me da podržavam Hamas, osuđuje moju osudu ubijanja nedužnih u Gazi. Svojim objavama motivira i poziva svoje pristalice da rade isto što i on. Videa i fotografije brutalnih ubistava i zlostavljanja dijeli i šalje meni osobno uz poruke koje sam shvatila kao prijetnju po sigurnost ne samo mene osobno, već i moje obitelji, poručujući mi u njima da će mi ‘povijest suditi vrlo brzo’, te da mi se moji stavovi ‘neće oprostiti’ itd.

Nisam imala namjeru reagirati na način na koji sam reagirala, ali nakon sve učestalijih poruka Kabirija osjećala sam se ugroženo, uplašeno, najviše za moje trogodišnje dijete, te sam podnijela prijavu. Pored prijave Federalnoj upravi policije, podnijeti ću i tužbu za klevetu.

Zahvaljujem se stručnim osobama iz FUP-a koji su postupili profesionalno i u domenu svojih mogućnosti poduzeli sve potrebne radnje.

OTPOR.Media

SLUČAJ: Amir Gross Kabiri

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO