Gross Kabiri i dalje sprovodi ofenzive -Nadležni i politika ne reagiraju

PRO Oglas

Da smo pisali da je Amir Gross Kabiri najveća sistemska prijetnja za BiH, Mostar, Hercegovinu, Federaciju, pisali smo, kao jedini medijski patriot i domoljub u našoj državi BiH.

Sve druge prodane duše koji sebe nazivaju medijima, i to otvorenim, istinitim i transparentnim, kada dobiju na Memorandumu lažne Gospodarske komore države Izrael, a koja nije nikakav Komora već obično udruženje građana, te kada tu organizaciju zlouporabi i napravi diplomatski skandal nj. exelencija. Veleposlanica Galit Peleg, ti mediji brzinom svjetlosti objave taj članak, a iza kojeg se krije pozadina brojnih kontraverzi i privatnih poslova Peleg – Kabiri. Društvo koje su nam oblikovali mediji i političari posljednjih 20 g nije ništa drugo nego paranormalno društvo, u kojem su paranormalne aktivnosti i paranormalna ponašanja postali nešto sasvim normalno, te svaki OTPOR tome paranormalnom biva odmah napadnut, ugašen i proglašen radikalnim. Paranormalne elite, paranormalni korumpirani igrači, paranormalni lažni investitori su novi trend, novo doba, nova era, koju moramo prihvatiti. Ti paranormalci, tjeraju nas da nam budu uzori.

Vrhunac paranormalnosti, a pišemo o tome pune tri godine, se utjelovljuje u liku i djelu, paranormalnog lažnog, kontraverznog investitora Amir Gross Kabirija, kojeg je dovela i instalirala naša paranormalna politika, političari, Vlada F BiH. Lažno se predstavljajući, našim uzetim parama promovirajući, kupujući sve osobe na pozicijama, lažno se promovirajući, podršku dobiva od politike, institucija koji su ga dodatno u posljednje tri godine uzdizali u nebesa i obasipali raznim nagradama i priznanjima.

Amir Gross Kabiri sam za sebe kaže da je Židov i cionista. Danas postoji u svijetu duboka, tj enormna podijeljenost Židova u svijetu, pa i onih u samom Izraelu, a uslijed činjenice da su stvoreni, nastalim vidljivi dokazani brojni dokazi o počinjenju masovnih zločina, elemenata genocida, ubijanja, razaranja jedne cijele nacionalne populacije (Palestinaca), te oni najradikalniji cionisti likuju i pozivaju da se ide do kraja tj do posljednjeg, dok oni izvan Izraela protestiraju , spaljuju se ispred Capitol Hilla i nose transparente: „Not in my name“

O ekstremnom nacionalizmu, šovinizmu, radikalizmu, cionizmu, pozivu na ubijanja, pozivu da se ne staje, pozivu da se sve više razara i ubija, pisali smo, a sve to je oličeno u liku, djelu i ponašanju Amir Gross Kabirija.

Gosp Kabiri, koji je lažno, prevarom, nezakonito, skupa kujući pakleni plan sa Novalićem, Džindićem, te Vrhom hrvatske politike, besplatno ili u bescjenje je dobio najveću tvornicu na Balkanu, u kojoj je za dvije godine zaradio preko 40 mil EUR. Pored proizvodnje Kabiri je imao pakleni plan da zavlada gradom, regijom Federacijom i da bude neizostavni faktor kreiranja društveno političkih odnosa upravljajući iz sjene. Uvelike je u tome i uspio jer Galit Peleg veleposlanica Izraela koja hinji da predstavlja izraelsku politiku radi za Kabirirja 100%, a Novalić, Džindić, sada Nikšić, Lakić i Čović, gledaju njegove osvajačke poteze, koji su štetni za Aluminij, za zajednicu, za politiku, za Vladu za Ustav, te svi šute – ne reagiraju.

Nacionalno polarizirana BiH, je jedinstven primjer takve države u svijetu. (tri naroda, 6 ratova jer je svatko sa svakim ratovao), 25 g živimo pod protektorom EU i Amerike, čuvamo krhki mir i krhke nacionalne odnose, te se ni od kud pojavi, samo On, jedan jedini, – Židov Kabiri koji i onako polariziranu nacionalnu scenu u BiH svjesno namjerno ruši, narušava dovodi do usijanja – dok cjelokupna društvena zajednica, mediji, političari, tužiteljstva šute.

Tako je Kabiri objavljivao brojne objave koje su podizale nacionalne tenzije između Bošnjaka i Hrvata pogotovo u Mostaru, a rat u njegovoj državi njegovom Izraelu, te tenzije nacionalne sa toga područja, svjesno i namjerno je prenosio na destabilizaciju nacionalnih svijesti naroda koji žive u BiH.

„Mahnitanje“ Kabirija po društvenim mrežama, misli smo da je prestalo, da je ipak taj Gospodin naučio nešto, naučio lekciju, naučio da poštuje zemlju u koju je došao, i narode i građane u njoj, da je naučio biti miroljubiv, a ne osvetoljubiv, da je naučio da provede sve ono što je na desetine puta sam organizirao a to su forumi o jednakosti, a on propagira upravo suprotno, te je ponovo prisutan na društvenim mrežama na kojima propagira i veliča „ubijanje do posljednjega“, što u prijevodu znači (Genocid)

„NEMA PREKIDA VATRE DOK OSLJEDNJI NE BUDE SMAKNUT“, Upravo to Kabiri jučer objavljuje na svom Instagramu. Svatko normalan ovo tumači kao ogroman bijes i izljev mržnje, nacionalizma, a sve nas ovo vraća u vrijeme WW2 nacizma i fašizma.

ZAŠTO ZAJEDNICA ŠUTI?, ZAŠTO VLADA F BIH ŠUTI?, ZAŠTO MEDIJI ŠUTE? ZAŠTO AGENCIJE I TUŽITELJSTVA, POLITIKA ŠUTI? OVO NIE IZOLIRAN EXCES KABIRIJA, BROJNA KAZNENA DJELA PRIŠIVAJU MU SE U NJEGOVOM POSLOVANJU, TE POVRH TOGA POZIVANJE NA UBOJSTVA- KOGA?, NA SMAKNUĆA, NA MASAKRE, je li djece, staraca, žena, civila? – ZAPITAJMO SE

Činjenica je da je u Gazi do sada poginulo preko 30 000 žrtava, preko 70 000 ranjenih, o nestalim pod ruševinama ne zna se broj. Cca 5% populacije Grada Gaza nastradalo od toga preko 70% žene i djece.

Da li Gosp Kabiri znači da treba smaknuti sve u Gazi?, Ustani se FACO, dođi u Sarajevo na glavne medije i pojasni svoje ratne poklike??? Kriješ se kao zadnji jadnik iza društvenih mreža, čuvaju te naoružane garde, te u mojoj državi mome gradu si i jesi smetnja suživotu naša tri naroda, a da ne govorimo da si sa našim lokalnim političkim i korumpiranim kriminalcima uzeo, oteo, naše, naš Aluminij – koji nije tvoj i nikada neće biti.!!!

Mi OTPOR.Media, ne jedanput, već više puta pokazali smo empatiju, suosjećajnost, žal i bol prema svakoj žrtvi u Gazi/Izraelu, bez obzira na boju kože, vjeru naciju, te pozivamo na zaustavljanje rata, odmah i sada i zaustavljanje daljnjih stradanja pogotovo civila. Ne jednom, već više puta smo digli glas protiv svih terorističkih organizacija, i protiv Hamasa.

POZIVAMO I GOSP KABIRIJA KOJI SE VOZA U BLINDIRANIM VOZILIMA I KOJEG ČUVAJU NAORUŽANI STRAŽARI DA DE SE ISPRIČA/IZVINI, ZA SVE NEGATIVNE EMOCIJE KOJE JE IZAZVAO SVOJIM PONAŠANJEM MEĐU NAŠIM GRAĐANIMA, POZIVAMO GA DA OSUDI RAT U GAZI I ZAZOVE MIR I POKAŽE EMPATIJU PREMA SVIM ŽRTVAMA.

(Međutim toga filma se nećemo nagledati)- onda zašto svi šute nad ovakvom okupacijom našeg grada, Hercegovine i Federacije, od strane jednog pojedinca – što bi bilo da ih je Kabiri doveo 50 sa sobom – nas bi bilo mnogo manje.

Kabiri ne miruje, ne odriče se strategije medijskih eksponiranja iznoseći laži, obmane, manipulacije, te uvjerljivo javnost i šire mase pridobiva na svoju stranu lažnim predstavljanjem. Kabiri ništa u životu nije sam stvorio na legalan način, prvo bogatstvo nasljeđuje u vidu umjetnina od djeda, unovčavanjem malog djela istih dolazi do dosta velikog bogatstva, a u BiH, dobiva na poklon tvornicu od Čovića, Novalića i Džindića. Obzirom da mu je veći poklon od ove zadnje trojice, a svo svoje imaginarno carstvo i imaginarnu grupu naziva po djedu Mansur Abrahm Tamir (MTA), predlažemo da naziv grupacije promjeni u novo ime ČNDŽ group. Ipak ova trojica su ostavila veći financijski foot-print na Velikog Amira od djede Mansura.

NAJNOVIJE LAŽNO MEDIJSKO EKSPONIRANJE KABIRIJA NARUČENIM, PLAĆENIM, OBMANJUJUĆIM ČLANKOM, ODRADIO JE PREKO IZREALSKIH MEDIJA KOJI SU 12.01.2024. OBJAVILI OVAJ ČLANAK:

NASLOV: „Uspješna fabrika u Bosni i Hercegovini pod izraelskim rukovodstvom je priznanje za državu“

Navodimo samo neke laži i obmane iznesene u ovom članku, a vi dragi čitatelji možete pročitati cijeli članak na gornjem linku:

Napomena: Kabiri nije išao u Izrael da bi dao intervju, već stoji da je članak podnesen u njegovo ime – znači plaćen objava. Ali veliki borac za svoju državu već godinama ne može otići u svoju domovinu zbog sudskih procesa. Toliko o domoljublju Amira, bjegunac pred zakonom, dezerter pred obvezom mobilizacije.

Oživio staru tvornicu – tvornica aluminija nije stara, već je jedna od najsuvremenijih takve vrste u svijetu

U Mostaru Otvorio Muzej sa najboljim djelima iz svoje privatne kolekcije – U stvari ne znamo koliko se sam Amir spetljao u svezi otetog i kriminalno preuzetog prostora koji je bio galerija Aluminij, sam je godinama predstavljao kao Galeriju a eto sada vidimo da je galerija postala muzej. Neka Amir dokaže papirima da je to MUZEJ!!

Kao isključivo njegovo sponzorstvo je omogućilo da Zrinjski dođe do Europskih nastupa, što znači bez njegovog sponzorstva doseg Zrinjskog nikada ne bi bio Europa

Amir Gross Kabiri- industrijalac i VLASNIK ALUMINIJA, USPJEŠNE TVORNICE IZ GRADA MOSTARA UBIH- Amire lažeš, očekujemo reakciju Vlade, F BiH, malih dioničara i Vlade RH, te neka Kabiri dokaže vlasništvo nad dionicama Aluminija

Vlasnik i izvršni direktor najveće tvornice na Balkanu, koja stvara 3% BDPa BiH. Dobro- Gosp Kabiri prikaži prihode 2023 g, prikaži jesi li ostvario dobit ili gubitak, te prikaži javnosti koliki ti je gubitak sva tri tvoja poduzeća, prikaži da ništa ne proizvodiš već 6 mjeseci ili samo proizvodiš 5-10%

Kabiri izjavljuje: „U ostalom, Aluminijum je jedan od najvećih izvora zapošljavanja u regiji, pa je Gros Kabiri trenutno jedan od najvećih poslodavaca u zemlji, i najveći porezni obveznik u pokrajini Hercegovini…..“ Ova laž je gnusna, broj zaposlenih ispod 300 ne znači da si najveći poslodavac u BiH, a od toga broja cca 50 tak zaposlenih u osiguranju i tvojoj osobnoj zaštiti je tvoja obijest a ne normalno stanje. Prikaži financijsko poslovanje 2023 i prva tri mjeseca 2024- po zakonima F BiH- trebaš proglasiti stečaj.

„Najveći porezi obveznik u Hercegovini“- Dokaži Kabiri papirima da zaista jesi u 2023. g to bio, ali i dokaži gdje si iznio, sakrio, prenio, transferirao cca 30 mil EUR, jel to poštivanje poreznih zakona Države

„Mi smo poslodavac sa najvećom prosječnom plaćom u privredi,“

Dokaži Kabiri, iznesi podatke o plaćama radnika, a pozivamo i radnike da se obrate portalu i dokažu kolike su im plaće.

„Fabrika Gross Kabirija zapošljava 400 ljudi“- Kabiri dokaži ovu brojku, slagao si je bar za jednu stotinu.

„Moje opredjeljenje nije samo da generiram profit za kompaniju, već da osiguram održivost za cijeli regiji. Profit od desetina mil EUR nisi ostavio u kompaniji, već si iznio vani, kupovao, kuće, vile stanove, umjetnička djela, transferirao novac na inozemne račune, davao pozajmice sebi članovima obitelji i bliskim svojim noćnim prijateljima – dokaži gdje si dobit potrošio.

Danas proizvodimo preko 250.000 tona proizvoda od aluminijuma godišnje

Ako kažeš danas to znači za fiskalni period 2023. g. – dokaži da si proizveo 250 000 tona aluminija u 2023 g, pa tu zbroji i ova tri mjeseca 2024. – Notorna laž i obmana.

Na pitanje tko je ciljana publika za Aluminij- misli se na kupce. Kabiri odgovara:

„Mi proizvodimo proizvode od aluminijuma za europska tržišta, ali i za Izrael. Opskrbljujemo skoro 11% potrošnje aluminijuma ekstruzione industrije u Italiji, pored napredne automobilske industrije u Europi, kao što su BMW, Mercedes, Audi

Ovo je ponovo notorna laž- Kabiri ajde dokaži šta si proizveo za BMW, Mercedes, Audi.

Kabiri koji je 1980 godište prisvojio je Aluminij d.d. Mostar, njegovu imovinu, kao svoju i brendirao je na svoj lažan plagijatski način, te od tvornice stvorio utvrdu okićenu nekada LGBT zastavama Izraelskim zastavama, a danas samo Izraelskim znakovljem i zastavama.

Na ukradenoj web stranici Aluminija koja je sada Kabirijeva stranica patologija Kabirija ide do te mjere da se potpisuje da je on osnivač Aluminija.

Alarmi su davno odzvonili, crvena linija je davno pređena, kazaljka na satu je prošla davno 12:00, a mi šira društvena zajednica, politika, Vlada, vlasnici, svi šutimo i gledamo, kao što je nekada bio onaj ratni partizanski film: Okupacija u 7 slika, directed by Amir Gross Kabiri.

Stoga i Kabiri i svi on koja ga pomažu uspijevaju da nam dokažu, da je paranormalno koje su kreirali, postalo za sve nas NOVO NORMALNO.

Pozivamo Nermina Nikšića da bude Premijer, da se drži riječi i da bude muško: obećao si reakciju, preispitivanje, reviziju poslovanja Kabirija – mnogo mjeseci je prošlo – zašto Premijeru dopuštaš da ti se Federacija urušava, Aluminij propada zbog jednog čovjeka i nezakonitog Ugovora tvoje Vlade kojeg si naslijedio. Puna su ti usta borbe za korupciju, ne trebaš za mandata ništa što se tiče te borbe raditi, riješi ovaj slučaj i postani istinski patriota – za sada nisi jer si davao samo isprazna obećanja.

Istraživački tim portala OTPOR.Media

SLUČAJ: Amir Gross Kabiri

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO