Hladnoća vam ulazi ispod vrata i prozora? Spriječite to i smanjite račune za grijanje uz pomoć ovog trika

PRO Oglas

Zbog hladnijeg vremena i sve većih računa za energiju, najvažnije je osmisliti kako svoju dom održati toplim zimi.

Možete potrošiti dosta struje kako biste ga zagrijali, ali vaš novac odlazi bespovratno ako kroz prazan prostor ispod prozora i vrata prolazi hladnoća. Ali postoji jeftino rješenje koje će pomoći da sačuvate toplinu u svome domu.

Ova praktična stvar je vrlo popularna i mnogi je već imaju u svom domu.

U pitanju je “cijev” od stiropora koju možete kupiti po vrlo pristupačnim cijenama u bolje opskrbljenim prodavaonicama alata. Rezultat koji se postiže korištenjem potpuno će vas oduševiti. To je zapravo jedan od najboljih načina da sačuvate toplinu i vodite brigu o računima za struju.

Ova “cijev” je izrezana u sredini i dovoljno je da je samo stavite ispod svojih prozora i vrata. Hladnoća više neće ulaziti u vaš dom. Raširite razrez i navucite na donju stranu svih prozora i vrata. Elastični stiropor će se prilagoditi svim oblicima, a vaš dom će zadržati toplinu.

Postoji još jedan jednostavan trik koji možete napraviti sami. Sve što trebate učiniti je zalijepiti samoljepljivu pjenastu traku na okvir prozora (ili zamoliti lokalnog majstora da obavi posao).

Ovaj dio se možda čini previše očitim, ali to je i razlog zašto ga je lako previdjeti. Ostavljanje otvorenih vrata brz je način da toplina nestane iz prostorije, a to znači da je veća vjerojatnost da ćete navečer pojačati centralno grijanje. Jednostavno zatvaranje vrata pomoći će vam da održite toplinu u kući zimi. I naravno, isto vrijedi i za prozore.

Net.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO